Pişman değilim, pes etmeyeceğim

Güncelleme Tarihi:

Pişman değilim, pes etmeyeceğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2007 00:00

İbrahim Tatlıses'e ilan-ı aşk eden Aysu Baceoğlu'nun işleri ikiye katladı.

Haberin Devamı

Aysu Baçeoğlu fotoğrafları için tıklayın

Pişman değilim, pes etmeyeceğim
Aysu Baçeoğlu, Konfor Mobilya'nın reklam filmi çekimlerinde oynamak ve bayi toplantılarında sahne almak için anlaşma yaptı. İbrahim Tatlıses'e olan duygularını açıklamaktan kaçınmayarak aşk itirafında bulunan Aysu Baçeoğlu, CNR'da düzenlenen İstanbul Mobilya Fuar'ında Konfor Mabilya'nın tanıtımına katıldı. Geçtiğimiz haftalarda İbo Şov'a katılarak milyonların önünde 'İbrahim Bey'i seviyorum' diyen Aysu Baçeoğlu'nun aşk itirafı karşılık bulmamıştı. İbrahim Tatlıses'ten red cevabı alan Aysu Baçeoğlu, hayatında ilk kez bir erkek tarafından reddedildiğini söyleyerek pes etmeyeceğini açıkladı Genç manken, "İbrahim Bey'e sevdiğimi söyledim ama bana söylemedi. Gün olur devran döner. Bu işler kısmet işidir' diyerek vazgeçmeyeceğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

Sevgisine karşılık bulamayan Aysu Baçeoğlu, gururun incinmediğinden söz ederek "Şimdi bence sevdiğini söylemek başka birinin gururunu kırmaz. Küçük düşürülecek bir şey değildir. Küçük düştüğüm ya da gururumun kırıldığını hissetmiyorum. Ben bir imparatoru sevmekten gurur duyuyorum. İbrahim Bey'e 5 aydır duygum var. Bugüne kadar bir sempatim vardı. Hatta ismini andıkça kalbim çıkacak gibi oluyor. Sonuçta 7 aydır hayatımda kimse yok. İbrahim Bey var olduğunu söyledi ve özel hayatına da saygı duyuyorum. Kendisine saygım sonsuzdur' dedi. İbrahim Bey'in hayatında biri olduğundan dolayı sevgisine gem vurmayacağını belirten Baçeoğlu, "Hayatında biri var diye duygularıma gem vuracak değilim. Uzaktan sevmekte güzel bir duygu. O programa sevgime karşılık bulmak için gitmedim. Sadece söylediklerimin arkasında durmak için gittim. Kadın gazabından

/images/100/0x0/55eb1894f018fbb8f8aac617
neden korkayım ki. Kimseye zarar vermiyorum. Kötü bir şey demedim. Karşımdaki insan evli bir adam değil bildiğim kadarıyla. Ben sadece hissetiğim şeyleri dile döktüm. Sözlerimin arkasında durmam gerektiğini düşünürek milyonlarla paylaştım. Paylaşamayanlar utansın" dedi.
Reklam yaptığına dair çıkan haberlere ateş püsküren Aysu Baçeoğlu, "Ünlülerimiz yorum yapmadan önce, kendi özel hayatlarına baksınlar. Ne kadar temiz zeminleri var. Geçmişte yaşadıkları ikili ilişkileri ne derece güzel gitmiş? İyi bir hayatları olacak ki benim adıma konuşabilecekler. Bu kişilerin ismini vermeyeceğim. Çünkü isimlerini söyleyip reytınglerine reyting katmak gibi bir derdim yok. Ayrıca ben de
Pişman değilim, pes etmeyeceğim
İbrahim Bey'in ismini kullanarak reklam yapmıyorum. Öyle bir derdim olsaydı kanal kanal dolaşırdım' dedi.
TEK TAŞ HAVADA KALDI
Parmağındaki tek taş yüzükle dikkat çeken Aysu Baçeoğlu, yüzüğü kimin aldığına dair açıklama yapmaktan kaçındı. Yüzüğün gerçek olduğunu söyleyen Baçeoğlu, "Parmağımdaki gerçek. Tanıtımda çıkarmayı unutmuşum. Bu bende özel. Bugünlük bir şey değil. Programda da vardı. Bir kaç aydır olan bir şey. Hayatımda kimse yok. Tek taşımı kendim aldım desem inanmayacaksın. Biri aldı diyemem" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!