Pirelli güzelleri çok cesur

Güncelleme Tarihi:

Pirelli güzelleri çok cesur
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2011 09:19

Dünyanın ünlü fotoğrafçıları ile mankenlerini biraraya getiren Pirelli takvimi bu yıl da görücüye çıktı. 2012 Pirelli takvimi ABD'nin New York kentinde bulunan Armory'de tanıtıldı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE TAKVÄ°MDEN FOTOÄžRAFLAR

ÇEKİMLERİN KAMERA ARKASI-WEB TV

Bu kez objektifin arkasında fotoğraf ustası Mario Sorrenti var. Sanatçı ana tema olarak da 'mest olam' halini seçmiş. Ünlü manken ve oyuncuların poz verdiği takvimin çekimleri Güney Korsika’nın Murtoli bölgesine 60 km uzaklıkta bulunan Bonifacio’da yapıldı.

 
Çektiği nü fotoğraflarla tanınan Mario Sorrenti, “Bence, fotoğrafçıyla ilham perisi arasındaki kuvvetli ve özel ilişki, doğal güzelliği yücelten güçlü bir estetikle pekişiyor. 'The Cal' (Pirelli takvimi kısaca böyle anılıyor) için çalışırken fotoğraflarıma dolaysız, yalın ve gerçek bir ilişki inşa ederek yaklaştım" diyor.

9 MODEL VE ÜÇ OYUNCU

On sekizi siyah-beyaz, yedisi renkli olmak üzere 25 fotoğraftan oluşan ve daha önce hiç kullanılmayan bir format olan ince kanvas astarlı bir portfolyo içinde sunulan 2012 Pirelli Takvimi’nin yapraklarını süsleyen 12 kahraman, dokuz model ve üç oyuncudan oluşuyor.

Haberin Devamı

Takvime Isabeli Fontana, Natasha Poly, Saskia de Brauw, Lara Stone, Amerikan Joan Small, Guinevere Van Seenus, Malgosia, Edita Vilkeviciute, Kate Moss, Ukraynalı Milla Jovovich, Margareth Madè ve Japon Rinko Kikuchi poz verdi. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!