Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'e veda

Güncelleme Tarihi:

Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetine veda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2012 13:50

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin (31), Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Çetin'in naaşı, Turgutlu Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra önce Cumhuriyet Mahallesi Karaca sokaktaki baba evine daha sonra ise Merkez Pazar Camisi'ne getirildi.
Burada düzenlenen törene, şehit Anıl Barış Çetin'in eşi Çiğdem, annesi Nevin, babası Abdullah ile kardeşi Pınar Çetin'in yanı sıra Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Akın Öztürk, Aydın Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karakaş, Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, milletvekilleri, eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ile vatandaşlar katıldı.
Çiğdem Çetin, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Bu arada Çiğdem Çetin, tören boyunca şehit eşine ait bir montu sürekli koklayarak, elinden bırakmadı.
Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından bir süre top arabasında taşınan şehit Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'in cenazesi, Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda bulunan şehitlikte toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!