Piknik yapmaya giderken denize uçuyorlardı

Güncelleme Tarihi:

Piknik yapmaya giderken denize uçuyorlardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

Daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyeti iptal edilen Yılmaz Aktaş, alkollü araç kullanmaya da kaza yapmaya da devam etti. Aktaş bu kez de piknik yapmaya giden Arpacı Ailesi'nin bulunduğu minibüse çarptı.

Sarıyer'de önceki gece piknik yapmaya giden Arpacı Ailesi'nin bulunduğu minibüse, daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyeti iptal edilen Yılmaz Aktaş'ın kullandığı otomobil çarptı. Denize uçmaktan son anda kurtulan minibüs içindeki 20 günlük Burak Arpacı, koltuğun altına sıkıştı ancak şans eseri burnu bile kanamadı. Kazada beşi çocuk altı kişi hafif yaralandı.

Kaza Kireçburnu Kefeliköy'de meydana geldi. Piknik yapmaya gelen Arpacı Ailesi, yağmur nedeniyle minibüste beklerken Şahin Arpacı mangal yakmak için minibüsten indi. Bu sırada aşırı alkollü Yılmaz Aktaş'ın kullandığı 36 SA 324 plakalı Renault 19 marka otomobil kontrolden çıkarak minibüse çarptı. Savrulan minibüs denize düşmek üzereyken son anda durdu.

Çarpmanın etkisiyle 20 günlük Burak Arpacı yatırıldığı yerden yuvarlanarak koltuğun altında sıkıştı. Arpacı burnu bile kanamadan kurtarılırken Metin yılmaz ile minibiste bulunan Fatma Arpacı (11), Melek Arpacı (9), Mustafa Arpacı (10), Murat Arpacı (12) ve Mete Karakuş (15) hafif yaralandı. Daha önce Van'da aşırı alkollü araç kullandığı için sürücü belgesinin iptal edildiği öğrenilen Yılmaz Aktaş, kendisiyle konuşmak isteyen gazetecilere küfür ederek saldırmak istedi. Aldığı alkolün etkisiyle güçlükle ayakta durabilen Yılmaz Aktaş gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!