Picanto hem şirin hem pratik

Güncelleme Tarihi:

Picanto hem şirin hem   pratik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2005 00:04

Kia Picanto’da 1.1 litre hacminde 4 silindirli bir benzinli motor görev yapıyor. Silindir başına 3 sübaplı olan motor 65 beygir güç üretirken, 2800 d/d’de maksimum 97 Nm’lik tork değerine ulaşıyor.

Araç şehir içinde 6.1 litre, şehir dışında 4.3 litre ve ortalamada ise 4.9 litre yakıt tüketiyor. 1.1 litrelik motora sahip olan Kia Picanto, 5 ileri düz ve 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleriyle satışa sunuluyor.

GENİŞ STANDART DONANIM

Kia Picanto 1.1 EX’de standart olarak şu ekipmanlar yer alıyor: 14 inç jantlar, gövde rengi tampon, yan aynalar ve kapı kolları, renkli camlar, arka silecek, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi ve alarm, merkez kapı kilitli bagaj kapağı, klima, mikro hava filtresi, otomatik ön camlar, radyo kasetçalar, içeriden açılabilen benzin depo kapağı, far yükseklik ayarı, kapı ve bagaj kapağı açık uyarısı, çocuk koltuğu bağlantı noktaları, metal kaplama ön konsol, gündüz/gece ayarlı dikiz aynası, 4 yöne ayarlanabilir ön koltular, 60/40 oranında katlanabilir arka koltuklar, sürücü ve yolcu havayastıkları, arka sis farları, immobilizer, aktif gergili ve yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri, 3 noktalı arka emniyet kemerleri ve güvenlik kilidi.

Picanto’da tek dokunmalı otomatik sürücü camı, otomatik arka camlar, elektrikli yan aynalar, radyo/CD/MP3 çalar, Tweeter hoparlör, 14 inç alüminyum alaşımlı jantlar, EBD ile desteklenmiş ABS fren sistemi, harita okuma lambası ve seyyar çeki demiri gibi özellikler ise opsiyonel olarak sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!