Photosmart R818 ile yüksek zum kabiliyeti

Güncelleme Tarihi:

Photosmart R818 ile yüksek zum kabiliyeti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2005 10:43

HP’nin Photosmart R818 dijital fotoğraf makinesi, yüksek zum kabiliyeti ile uzakları yakınlaştırıyor. Ayrıca, yeni HP Real Life Teknolojileri ile, kullanıcılara kolaylıkla en yüksek kalitede fotoğraf çekme olanağı sağlıyor. Kullanıcıya ürünle birlikte verilen ikinci bir pil sayesinde de, şarj için kaybedilen vakitten kazanılmış oluyor.

Haberin Devamı

HP’nin Türkiye pazarına yeni sunduğu 5.1 MP Photosmart R818 dijital fotoğraf makinesi serisi, 5x optik, 8x dijital; toplamda 40x zum ile uzaktaki nesne ve mekanların daha rahat çekimine olanak tanıyor. Ayrıca HP Real Life Teknolojileri ile, çekilen fotoğraflarla sınırlı kalmadan videodan fotoğraf basılabiliyor. Yükleme istasyonu kullanılarak fotoğraflar yazıcıya veya e-postaya gönderilebiliyor. Kullanıcıya ürünle birlikte verilen ikinci bir pil sayesinde de, şarj için kaybedilen vakitten kazanılmış oluyor.

 

HP Photosmart R818, çeşitli mekanlara göre gerekli ayarlamaları otomatik yaparak en yüksek kalitede fotoğraf çekimi sağlıyor. Ayrıca HP’nin bu serisinde, kullanıcı gerekli ayarları kendi tercihine göre de yapabiliyor. Secure Digital (SD) ve MultiMediaCard (MMC) bellek kartlarına uyumlu fotoğraf makinesinin video yeteneği, bellek kapasitesine göre artırılabiliyor. Cihaz, Microsoft Windows ve Macintosh için, HP Instant Share Teknolojisi içeren HP Image Zone yazılımı ile birlikte geliyor.

 

Haberin Devamı

HP Photosmart R818 dijital fotoğraf makinesi serisinin diğer özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

 

· 15 adet çekim modu ve manuel ayar yapma olanağı

·ÂParlak 5,1 cm LCD ekran

·ÂPanoramik çekim modu

·ÂHP Uyarlanabilir Işık Teknolojisiyle karanlıkta kalan görüntü ve nesnelerin fotoÄŸrafta aydınlık çıkacak ÅŸekilde ışık ayarının yapılması

·ÂDahili kırmızı göz giderme

·ÂHP Image Advice Teknolojisi ile çekilen fotoÄŸrafların deÄŸerlendirilmesi ve kullanıcılara bir dahaki sefere daha iyi fotoÄŸraflar çekebilmeleri için gerekli ipuçlarının verilmesi

·ÂFotoÄŸrafların bilgisayara aktarılabilmesi, doÄŸrudan baskıya gönderilebilmesi veya e-postayla paylaşılabilmesi

·ÂTelevizyona baÄŸlantı ve uzaktan kumanda kullanılarak fotoÄŸrafların dia gösterisi olarak izlenebilmesi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!