Photo&Digital Fuarı'nda yenilikler

Güncelleme Tarihi:

Photo&Digital Fuarında yenilikler
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2007 10:04

12-15 Nisan tarihlerinde Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek Photo&Digital'07 Fuarı'na katılacak olan Kodak, fuarda en yeni dijital fotoğraf makinesi ve kiosk modellerini sergileyecek.

Haberin Devamı

9. salonda ziyaretçilerini ağırlayacak olan Kodak, fuarda EasyShare dijital fotoğraf makinesi ailesinden Z710, Z712, C433, C653, C743, C763, V803 ve V1003 gibi modellerini tanıtacak. Bu modeller, gelişmiş teknolojileri ve kullanım kolaylıkları ile dikkat çekiyor. Kodak EasyShare Z710 zumlu dijital fotoğraf makinesi, 10X optik zumlu, yüksek görüntü kalitesi ve gelişmiş özellikleri ile uygun fiyata yüksek performans elde etme imkanı veriyor; profesyonel görünümlü sonuçlar için "bas-çek" kolaylığı sağlıyor.

Kodak EasyShare Z712 dijital fotoğraf makinesi, 12X Schneider-Kreuznach Variogon optik zumlu objektifi, optik görüntü sabitleme özelliği, 7.1 megapiksellik çözünürlüğü, 0.26 saniyelik bas ve çek hızı, yüksek ISO modu, Kodak Perfect Touch teknolojisi, Kodak Renk Çipi ve yüksek çözünürlüklü 6.4 cm (2.5 inç) renkli ekranı ile dikkat çekiyor.
Kodak EasyShare C433, pratik özellikleri ve kaliteli fotoğrafları ile dijitale geçiş endişesi yaşayanları rahatlatıyor. 50×76 cm'ye kadar baskılar için 4.0 MP çözünürlük, 3X optik zum objektif ve 5X gelişmiş dijital zum sunuyor.

Haberin Devamı

Büyük baskıya imkan veriyor

6.1 MP çözünürlüğe sahip Kodak EasyShare C653 ile, 50x76 cm'ye kadar başarılı baskılar alınabiliyor. Kodak AF 3X optik asferik objektif, ayrıntıları net olarak yakalarken; 5X dijital zum, fotoğrafları büyütme imkanı veriyor.
C743'ün 7.1 megapiksellik çözünürlüğü sayesinde 50×76 cm'ye kadar baskılar alınabiliyor. 3X optik zum objektife sahip olan ürün, 6.1 cm iç/dış çekim renkli ekranı, VGA video (30 fps hızda 640×480) özelliği, fotoğraf geliştirme özellikleri, fotoğraf makinesi üzerindeki Share (Paylaş) düğmesi ve ekstra dahili belleği ile kaliteyi en ekonomik koşullarda sunuyor.

7.1 megapiksellik C763 ile, 50×76 cm'ye kadar baskılar alınabiliyor. 3X asferik optik zoom lense sahip olan ürün, dijital görüntü sabitleme özelliği, 6.4 cm iç/dış çekim renkli ekranı, 10 çekim ve 3 renk modu sunuyor.
10 megapiksellik Kodak EasyShare V1003 ve 8 megapiksellik Kodak EasyShare V803 dijital fotoğraf makineleri, 3X Kodak Retinar tamamen cam optik zoom’lu lenslere sahip bulunuyor. Ürünler, farklı renk seçenekleri ve eğlenceli aksesuvarları ile her zevke uyuyor.

Haberin Devamı

Kioskta Son Nokta: GS Digital Station

Kodak, fuarda en yeni kiosk modellerini ve gelişmiş son kiosk yazılımını da tanıtacak. 2006 sonunda Photokina Fuarı'nda tanıtılan Kodak Picture Kiosk GS Digital Station modelinin, Photo & Digital '07'de de büyük ilgi görmesi bekleniyor. GS Digital Station, orta hacimli dijital fotoğraf baskısı alanında uygun maliyetli bir çözüm sunuyor; tüketicilerin gittikçe artan hızlı ve kaliteli dijital baskı taleplerini karşılıyor; dijital baskı pazarına girmek isteyen perakendeciler için güvenilirliği, verimliliği ve işlevselliği bir araya getiren Kodak teknolojisiyle ideal bir çözüm sağlıyor.

GS Digital Station, kullanıcılara, hızla ve sezgisel olarak fotoğrafları seçme ve basma imkanı veriyor. 17 inç ekranı, ayrıca bellek kartı, USB ve Bluetooth bağlantısı gibi yöntemlerle baskı alma yeteneği sayesinde, 11 saniyede baskıyı tamamlarken, rulo başına 10x15 cm’lik 750 baskı üretiyor.

GS Digital Station, yeni V1.2 yazılımıyla birlikte geliyor. Bu yazılım, tüketicilere daha iyi ve sezgisel bir arayüz sunarken, kioskta geçirilen süreyi kullanıcı başına %40’a varan oranlarda kısaltıyor. Ayrıca, büyük görüntü setlerinde bile görüntülerin belirlenmesini kolaylaştırıyor, online satın almalara benzer bir şekilde alışveriş sepeti akışı sağlayarak tüketicilere istedikleri kadar ürün satın alma imkanı veriyor. V1.2 yazılımı, sunduğu baskı seçenekleriyle, kullanıcıya yaratıcılık ve esneklik anlamında ek imkanlar sağlıyor. Anında çift baskı alma, tebrik kartı, takvim ve fotoğraf kolajları hazırlama gibi yaratıcı özelliklerden faydalanma olanağı tanırken, görüntü, video ve sesli dosyalardan oluşan bir seti anında kopyalayabilen bir Picture CD özelliği de içeriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!