Pegasus ile Londra-KKTC seferleri

Güncelleme Tarihi:

Pegasus ile Londra-KKTC seferleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2007 18:52

Haberin Devamı

PEGASUS Havayolları, Londra’dan Kuzey Kıbrıs’a uçak seferlerini önceki gün başlattı. Londra’daki Papageno Restaurant’ta yapılan tanıtım resepsiyonunda konuşan havayolu şirketinin İngilterei Genel Müdürü Zeki Ziya, uçuşların haftada üç defa gerçekleşeceğini ve vergiler dahil gidiş-geliş 265 sterlin olacağını açıkladı.

Çarşamba, perşembe ve pazar günleri seferlerin Kıbrıs Ercan ve Londra Stanstead arasında karşılıklı yapılacağını belirten Ziya, "Bu üç günde sabah 08.00’de Kıbrıs Ercan Havalimanı'ndan havalanan uçaklar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 saat duraklayacak. Bu 1 saat içinde müşteriler uçak içinde bekleyecekler. Yeni müşterilerin eklenmesi ile uçak Londra Stansted Havalimanı'na gelecek. Aynı günler içinde Londra’dan yapılacak olan uçuşlar ise 13.00'de Stansted Havalimanı'ndan aynı şekilde gerçekleşecek’ diyerek yeni uçuşları tanıttı.

Haberin Devamı

"Pegasus Havayolları'nın en önemli özelliği vaktinde kalkması" diyen Genel Müdür Ziya şöyle devam etti: “Fiyatlarımızı belirlerken insanların alım gücünü gözönünde bulunduruyoruz. Londra’dan Kuzey Kıbrıs’a olan uçuşları 265 Pound olarak belirledik. Bu her masrafı kapsayan bir fiyattır. Müşterilerimiz hiçbir ekstra harcama ile karşılaşmazlar. Müşteri memnuniyeti açısından Türkiye’nin en iyisiyiz. Galatasaray Üniversitesi tarafından geçen hafta en iyi havayolu seçildik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!