Paylaşımı tepki çekti

Güncelleme Tarihi:

Paylaşımı tepki çekti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2023 07:00

DİLAN Polat sosyal medyadaki paylaşımlarında sık sık Özbekistanlı yardımcıları Şule (Şahlo Haydarova) ve Nergis’e de (Nargiza Haydarova) yer veriyordu.

Haberin Devamı

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından Özbekistanlı iki kadın Polat çiftinin evinde yaşamaya devam etti. Sosyal medyada ciddi bir takipçi kitlesi bulunan Şule’nin eve Özbekistan’dan akrabalarını getirerek yerleştirdiği de konuşuldu. Bu iddialar üzerine Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri eve giderek kontrol yaptı. Şule’nin ikamet izninin bittiği, Nergis’in ise ülkemize 9 ay önce turist vizesi ile girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Şule ve Nergis sınır dışı edilmek üzere Selimpaşa Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Şule ve Nergis, buradaki işlemlerinin ardından da önceki gün uçakla ülkelerine sınır dışı edildi.

‘SEN GÜLE OYNAYA GİTMEDİN’

Sınır dışı edilen Şule, sosyal medya hesabından sınır dışı edildiği uçak ve Özbekistan’daki evinden görüntülere de yer verdiği paylaşım yaptı. Paylaşımda, “Millet olarak rahatlayın ama bir şeyi de unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada bu paylaşıma tepki gösterenler oldu. Tepki paylaşımlarında, “Sen güle oynaya gitmedin, sınır dışı edildin!”, “Hâlâ konuşuyorsun, kaç yüzün var, gitmiyorsun devlet gönderiyor seni” ve “Kovulmasan asla gitmezdin, devletim kovduğu için gidiyorsun” denildi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!