Parti liderlerinin mitinginde provokatöre izin vermeyiz

Güncelleme Tarihi:

Parti liderlerinin mitinginde provokatöre izin vermeyiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2010 00:00

Ağrı’da halk oylamasıyla ilgili olarak güvenlik toplantısı yapan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “Hiçbir siyasi parti liderinin mitinginde provokatörlere izin vermeyeceğiz” dedi.

Halk oylaması öncesi çevre illerin de katılımı ile yetkililerle güvenlik toplantısı yaptıklarını anlatan Atalay, parti olarak da Anayasa paketini daha iyi anlatmak için mitingler düzenlediklerini belirtti. Referandum kampanyasının demokrasi şöleni havasında geçtiğini ifade eden Atalay, şunları söyledi: “İşte demokrasi bu. Bizim işimizde bu sürecin olaysız, güvenli geçmesi. Bakanlık olarak, izinleri kaldırdık. Hepimiz bu kampanya sürecini ve halk oylamasının huzurlu şekilde geçmesi için tedbirler alıyoruz. Bu 6’ncı referandum. Hiç kimsenin kampanyası tanıtım çalışmasına engel olmamalı. Hiçbir siyasi parti liderinin mitinginde provokatörlere izin vermeyeceğiz. Herkes istediği çalışmayı yapsın. Kimse bir diğerini engelleme, sabote etme yolunda en küçük bir tutum sergilemesin. O konuda en ufak bir tavizimiz olmayacaktır.”

Protokoldeki vekil oğluna ilgi

VAN’dan helikopterle yapım çalışmaları devam eden Ağrı Havalimanı’na gelen İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ı Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Iğdır Valisi Amir Çiçek, Ak Parti milletvekilleri Fatma Kotan, Yaşar Eryılmaz, Cemal Kaya, Cemal Kaya’nın lise birinci sınıf öğrencisi oğlu Fırat Kaya ve diğer yetkililer karşıladı. Atalay eline öpmek isteyen Fırat’ı yanaklarından öptü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!