Parfüm deposunda dev yangın!

Güncelleme Tarihi:

Parfüm deposunda dev yangın
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2023 04:47

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde parfüm deposunda çıkan büyük çaplı yangın ilçenin her yerinden görüntü. Metrelerce yükselen alevler zifiri karanlığı gündüze çevirdi. 

Haberin Devamı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir kozmetik fabrikasının parfüm deposunda saat 02.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Art arda patlamaların yaşandığı fabrika alevler içinde kaldı. Alevlerin gökyüzüne yükseldiği yangına müdahale etmek için bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yandaki fabrikalara sıçrama ihtimali olan yangını kontrol altına almak için itfaiye ekiplerinin çalışması sürüyor. 

Parfüm deposunda dev yangın

FABRİKANIN SAHİBİ ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Fabrikanın sahibi şirketten de yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Fabrika deposunda saat 01.45 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktığının aktarıldığı açıklamada, "Yangın kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir. Büyük bir maddi hasarın oluşmasına rağmen can kaybı ve yaralı olmaması e büyük teselli kaynağımız olmuştur. Yangının ilk anından itibaren çalışmalarını fedakarca sürdüren tüm ekiplere teşekkür ederiz. Tüm iş ortaklarımızın ve ekip arkadaşlarımızın desteği ile bu zorlu süreci birlikte atlatacağız" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!