Para isteyen torununu av tüfeğiyle vurdu

Güncelleme Tarihi:

Para isteyen torununu av tüfeğiyle vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2011 17:35

ANTALYA’da oturan 78 yaşındaki Hüseyin Ç., iddiaya göre, kendisinden sürekli para isteyen ve küfür eden 32 yaşındaki torunu Halil Bekar’ı av tüfeğiyle vurarak yaraladı.

Haberin Devamı

Olay, Antalya’nın Kepez İlçesi Göçerler Mahallesi 5313 Sokak üzerinde meydana geldi. Hüseyin Ç., torunu 39 yaşındaki Kadir Ö. ile pazardan dönüyordu. İkili yolda yürürken yanlarına yaklaşan diğer torunu 32 yaşındaki Halil Bekar, dedesinden para istedi. Daha önce de sık sık para istediği ve küfür ettiği için araları açık olan dede ile torun tartışmaya başladı. Hüseyin Ç., yine kendisine küfür eden torunu Halil Bekar’ı evde bulunan av tüfeğiyle kolundan yaraladı.

Yaralı torun çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılırken, dede ve diğer torunu gözaltına alındı. Halil Bekar, dedesinden ve kuzeninden şikayetçi oldu. Polis, Kadir Ö.’yü ifadesini aldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakırken, yaşlılık nedeniyle yürümekte zorluk çeken Hüseyin Ç. ise iki polis memurunun yardımıyla adliyeye çıkarıldı. Adliye girişinde, "Başıma bunlarda mı gelecekti, o tüfeği 50 yıldır hiç kullanmamıştım. Çok pişmanım" diyen Hüseyin Ç., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!