Papaz, dansözle göbek attı

Güncelleme Tarihi:

Papaz, dansözle göbek attı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2008 10:32

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, bir İngiliz çiftin nikah tazeleme töreninde cenaze duası okuyarak katılanları şoke eden papaz Craig Parr, bu kez de üniversite öğrencilerinin diskotekte düzenlediği partide, sahnede dansözle karşılıklı göbek atıp bira içerek şaşırttı.

Haberin Devamı

Didim’de yaşayan 72 yaşındaki John ve 70 yaşındaki Jean White çifti evliliklerinin 40’ıncı yılında nikah tazelemek istemiş, tören için ilçede yaşayan papaz Craig Parr'ı davet etmişti. Didim’de kilise olmadığı için İzmir Otel’in restoranında düzenlenen törenden önce konuklara şarap ikram edildi, papaz Craig Parr da şaraptan içti. Konukları sessiz olmaya davet eden ve sonrasında eline aldığı İncil'den dua okumaya başlayan Papaz Parr, cenazelerde söylenen, “Aziz dostlar buraya John ve Jean’ın cenazesi için toplanmış bulunuyoruz” sözlerini kullanınca, davetliler üzerinde şok etkisi yarattı. Nikah tazeleme törenlerinde cenaze duası okuyan papaza, White çifti ve konuklar tepki gösterdi.

Didim'in skandal papazı bu kez de bir diskoda boy gösterdi. Didim'deki Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Otelcilik ve Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Collessium Disko'da bir arkadaşları için doğum günü partisi düzenledi. Partiye sürpriz olarak dansöz de davet edildi.

Haberin Devamı

Parti gecesi Collessium Disko'da bulunan Papaz Craig Parr, dansöz sahneye çıkınca kendini tutamayıp sahneye fırladı. Karşılıklı göbek atan Papaz Craig ve dansöz, daha sonra diskoda uzun uzun sohbet etti, karşılıklı bira içti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!