Özkök'ten anında cevap

Güncelleme Tarihi:

Özkökten anında cevap
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2008 11:57

Org. Kıvrıkoğlu'nun 'Özkök'ü istemedim' açıklamasına Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök'ten anında yanıt geldi.

Haberin Devamı

EVET ÖZKÜK'Ü İSTEMEDİM...

Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi (TMMM) Komutanlığı'nın Bilkent Otel Konferans Salonu'nda düzenlediği Küresel Terörizm ve Uluslararası İşbirliği Sempozyumu'na izleyici olarak katılan eski Genelkurmay eski Başkanı Emekli Orgeneral Hilmi Özkök, toplantı arasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Özkök, Genelkurmay eski Başkanlarından Emekli Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun, “Özkök'ün Genelkurmay Başkanı olmasını istemiyordum” şeklinde basına yansıyan açıklamasının anımsatılması üzerine, “Polemiğe girmek istemem. TSK'yı incitmek istemem. Tarih gösterecektir. O dönemde bazı şeyler kulağıma gelmişti ama yeni yeni duyuyorum” diye konuştu.

Hilmi Özkök, bir gazetecinin “Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman'ın mı ima edildiğini” sorması üzerine de, “Olabilir. Genelkurmay başkanı, hükümetin takdiridir. O gün öyle düşünülmüştür” dedi.     

Haberin Devamı

Ayrıca Özkök "Benim dönemimde irtica ile başarılı bir mücadele yapıldığını düşünüyorum. O onun düşüncesi ise, bu da benim düşüncem" diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!