Özhaseki: Alacağımız tazminatlarla sucuk ziyafeti çekeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Özhaseki: Alacağımız tazminatlarla sucuk ziyafeti çekeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2012 13:20

KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından yargı sonucu alacakları tazminatlarla kentin 7 yerinde halka sucuk partisi düzenleyeceklerini açıkladı.

Özhaseki, CHP’lilerin kendisi ve belediye hakkındaki söz ve iddialarının hizmet şevklerini kırmadığını belirterek, "Abdestimizden hiç şüphemiz yoktu. 2011’de bir yandan şeytan taşladık, bir yandan da ibadetimizi sürdürdük" dedi.

Geçen yılın genel değerlendirmesini ve yeni yılda yapacakları belediyecilik çalışmalarının bir değerlendirmesini yapan Kayseri Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının iddiaların ne denli haksız ithamlar olduğunu yargının ortaya çıkardığını söyledi. Özhaeki, CHP yöneticileri ve kendilerine destek veren madyada çıkan haberleri tekzip ettiklerini, hukuki davaları kazandıklarını, tazminat davaları açacaklarını söyledi. Başkan Özhaseki, şöyle dedi:

"2011 yılında kifayetsiz, muhteris, yalan söylemekten yüzleri kızarmayan bazı siyasi parti yöneticileri bizim üzerimizden, prim yapmaya kalktı. Ellerindeki medya gücünü kullanarak, şahsım ve belediyemiz hatta kentimiz hakkında kötüleyici, masumiyetimizi dil uzatan sözler söylediler. Yargı kararları birer- ikişer geldikçe ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu olay, belediyecilikteki çalışma şevkimizi kırmadı. 2011 yılında bir yandan şeytan taşlarken, bir yandan da ibadetimizi sürdürdük. 2011 yılında bize karşı yürütülen bu olaylarda defteri biz değil, onlar açtı. Bizim kendimizden hiç şüphemiz yoktu. 5-6 yıl önceki olayı yargıya intikal ettiren biz olduk. Abdestimizden hiç şüphemiz yoktu."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP’li yöneticiler ve bazı medya kuruluşlarından alacakları tazminatlarla Kayseri halkına 7 ayrı yerde sucuk partisi vereceğini belirten Özhaseki, "İstanbul Belediyesi’ni kaybettikten sonra neyin ne olduğunu anladılar. Kayseri’ye onun için müfettiş müfettiş diye bağırdılar. Müfettişler geldi ve baktılar. Hırsızlık, çete yok. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde soruşturma var. Başkan Aziz beyi tanırım. İyi bir insan. Başkan ifade verirken küçük bir grup Kayseri belediyesi hakkında sözler sarfetti. Hiç insafınız yok mu ?" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!