Özel gastro sınav

Güncelleme Tarihi:

Özel gastro sınav
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2014 02:22

YENİ açılan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne, ön kayıtla ve özel yetenek sınavıyla öğrenci alacak.

Haberin Devamı

Bu yıl ilk kez Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde Mimarlık; Turizm Fakültesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Turizm İşletme Bölümlerine 15’i yabancı uyruklu, 75’er öğrenci okuma imkanı bulacak.

OLANAK BOL

Alanya HEP Üniversitesi, tüm lisans programlarında öğrencilerine, “Yüzde 100 İngilizce lisans eğitimi, Trimester eğitim modeli (üçüncü dönemde zorunlu üç ay staj ve uygulama dersleri), uluslararası eğitim ortaklıkları, Erasmus ve benzeri öğrenci değişim programları, birden fazla yabancı dil öğrenme fırsatı, zengin e-kütüphane” olanakları sunuyor.

BİR YILLIK DENEYİM

REKTÖR Prof. Dr. Erol Sayın, bir yılda üç dönemden oluşan trimester sistemini uygulayacaklarını, böylece öğrencilerin kendi branşlarında her yıl en az 3 ay uygulama yapma olanağı bulacaklarını bildirdi. Sayın, “Her öğrencimiz bir yıllık deneyimle mezun olacaktır” dedi.

Bilgi

Haberin Devamı

Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü 30 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında ön kayıtla 1-3 Temmuz tarihlerinde özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!