Oyunlardan oyun beğen

Güncelleme Tarihi:

Oyunlardan oyun beğen
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2005 00:00

Bilgisayarda ve cep telefonunda mayın tarlası, yılan, tavla oynayıp fal bakmaktan tam da iyice sıkılmışken, geçen yaz bizim ufaklıkların denize gönderip bilgisayarlarına el koyduğum günler geldi aklıma. Gündüzleri okulda oldukları için bilgisayar da, konsol da gün içinde bana kalıyor. Ben de fırsattan istifade dükkanlardan bir kucak dolusu oyunu kapıp başladım oynamaya.

The Sims 2: Nightlife (PC)

Sims 2’de yaptığınız gibi bir evi baştan aşağı çekip çevirmek ve aile sahibi olup yaşlanmak size göre değilse, Sims 2: Nightlife eklenti paketiyle kendinizi eğlenceye vurabilirsiniz. Adından da anlaşıldığı gibi bu oyunda temel amacınız, eğlenceli bir gece hayatı için güzel ortamlar peşinde koşmak ve kendi ortamınızı şekillendirmek. Tabii gösterdiğiniz bunca çaba boşuna değil; işin ucunda kendinize uygun birilerini bulmak da var.

FIFA 2005 (PC)

Futbol düşkünleri FIFA oyun serisine zaten uzun süredir aşinadırlar. FIFA 2005, serinin kendinden önceki örneklerinde yer alan özellikleri daha da gelişmiş halde oyuncusuna sunuyor. Gördüğünüz anda kim olduğunu kolayca anlayabileceğiniz ölçüde detaylı modellenmiş oyuncular, tanıdık sahalar ve gerçekçi tezahüratlar futbol meraklıları için oyunun keyfini daha da artırıyor. Size de vole, serbest vuruş, rövaşata ve bilimum şekillerde rakip takımın kalesine golleri saydırmak kalıyor.

SSX on Tour (PS2)

SSX On Tour, ayağınıza ister snowboard (aslında buna karkay demeyi seviyorum ben), ister kayak takımı geçirip kendinizi bembeyaz karlar üzerinden bayır aşağı salabileceğiniz bir oyun. Artistik yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bölümlerden, sık ormanda slalom yapmaya kadar çok çeşitli parkurlara sahip olan bu oyun, kar sporu ve yarış meraklılarına heyecan dolu saatler yaşatacak.

Pusu: Uyanış (PC)

Nato Belçika üssünde görevli Üsteğmen Fatih Yıldırım’ın hayatı İstanbul’daki Derya’dan aldığı mesajla bir anda değişir. Derya, Fatih’in babasına günlerdir ulaşamadığından dolayı endişelidir. 3TE Games tarafından yaratılan Pusu: Uyanış, grafiklerinden tutun da seslendirmelerine kadar yüzde yüz Türk yapımı bir üç boyutlu macera oyunu. Oyunun satış fiyatının Türkiye’deki oyuncuların alım gücü düşünülerek belirlenmiş olması da ayrı bir memnuniyet konusu.

Battlefield 2 (PC)

Battlefield 2, Çin ve Amerika’nın enerji kaynaklarının paylaşımı yüzünden karşı karşıya geldiği bir savaş kurgusunu temel alıyor. Oyunun en önemli özelliği, oyuna başlarken istediğiniz askeri seçebilmeniz ve tüm araçları kullanabilmeniz. Bunlara Apache helikopteri de dahil. Battlefield 2, çevrimiçi sunucularda diğer oyuncularla daha zevkli.

Pro EvolutIon Soccer 5 (PS2)

Kurallarıyla, oynanışıyla ve modellemeleriyle PS2 üzerinde alabildiğine gerçekçi bir futbol oyunu oynamak isteyenler Pro Evolution Soccer 5’i mutlaka denemeliler. Oyunda birçok yabancı takımın yanında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da yer alması ve maç sırasında tribünlerde gelen Türkiye! bağırışları oyuncuyu gülümsetiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!