Öymen: Artık CHP'li olalım

Güncelleme Tarihi:

Öymen: Artık CHPli olalım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

CHP'de gözler haftasonu yapılacak Genel Sekreter ve Merkez Yönetim Kurulu seçimine çevrilirken, Genel Başkan Altan Öymen, Parti Meclisi'ne giren gruplara, ‘‘Artık, şucu, ya da bucu olmak yerine, CHP'li olarak çalışmalıyız’’ diye seslendi.

Öymen Hürriyet'e, kurultay sonuçlarının kendisinin başlattığı barış içinde birlikte çalışma anlayışına destek verdiğini ve tüm grupları PM'ye sokarak, ‘‘Haydi birlikte çalışın’’ dediğini söyledi. Öymen, PM'ye giren grupların da bundan sonra kurultay iradesine uygun hareket etmesini isteyerek, ‘‘Ağaçlarla uğraşmayalım, ormanı görelim. Parti Meclisi'nde, kendi içimizde birbirimize karşı değil, birlik halinde dışarıya karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Kurultayın iradesi budur’’ dedi.

Öymen, Genel Sekreterlik ve Merkez Yönetim Kurulu üyeliği için Parti Meclisi'nde yapılacak seçimde grupların, diğer gruplara karşı ‘Biz 29’a karşı 31'le kazanırız' anlayışında olmamalarını istedi. Bu anlayışla oluşturulacak yönetimin CHP'yi başarılı kılmayacağını belirten Öymen, Genel Sekreter ve MYK'nın tüm gruplarla çalışabilecek isimlerden olması gerektiğini söyledi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!