Otoyolda şüpheli ölüm

Güncelleme Tarihi:

Otoyolda şüpheli ölüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2009 08:25

ADANA'da otoban üst geçidinden atladığı iddia edilen kimliği belirsiz bir kişiye, plakası alınamayan bir araç çarpıp kaçtı. Arkadan gelen otomobil ise yerdeki cesede çarpmamak için direksiyonu çevirince bariyerleri aşarak kaza yaptı. Üst geçitte kan izleri bulunması kimliği belisiz kişinin öldürülüp atılmış olabileceği şüphelerine neden oldu.

Haberin Devamı

Olay dün gece Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nda (TAG) meydana geldi. Zahit Akdağ Köprüsü altındaki karayolda bulunan erkek cesedine plakası alınamayan çift kabinli bir pikap çarptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarpan pikap olay yerinden kaçarken, arkasından gelen ve cesedi fark eden 01 ER 239 plakalı otomobilin sürücüsü çarpmamak için direksiyonu çevirince şarampole düştü. Otomobilin sürücüsü Halil Öteli ile yanında bulunan Ahmet Keser yaralandı. Çevreden yetişen vatandaşlarca hurdaya dönen otomobilden çıkartılan yaralılar ambulansla Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.


Kazaya duran sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri parçalanmış haldeki 30-35 yaşlarında olduğu tahmin edilen ve kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldu.

Haberin Devamı

Cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatan ekipler, Zahit Akdağ Köprüsü üzerinde kan izleri buldu. Yerdeki kan izleri, cesedin sürüklenme istikameti ile köprü üzerindeki kanların aynı hat üzerinde bulunduğunu belirleyen ekipler, şahsın öldürüldükten sonra atıldığı ihtimalini değerlendirmeye başladı. Olayla ilgili geniş çaptı soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!