Otobüs şarampole yuvarlandı:26 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otobüs şarampole yuvarlandı:26 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2006 19:42

Haberin Devamı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nden Antalya'ya gitmek üzere yola çıkan İlker Hadınoğlu'nun kullandığı 68 DC 968 plakalı şehirlerarası yolcu otobüsü saat 14.00 sıralarında Fethiye Otogarı’na geldi. Burada kısa süreli konaklamadan sonra yeni yolcularıyla birlikte yola çıkan Hadınoğlu yönetimindeki otobüs, saat 14.30 sıralarında Seki Beldesi'ne bağlı Karabel Mevkii'nde aşırı yağmur ve yolun kaygan olması nedeniyle kayarak şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan 2'si Hollanda uyruklu 26 kişi Fethiye’deki 8 ambulans ve özel otolarla Fethiye Devlet Hastanesi, Esnaf Hastanesi ve Özel Letoon Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza duyulur duyulmaz Fethiye’deki Devlet Hastanesi ile özel hastaneler alarma geçirilirken, ambulans ve özel otomobiller de yoğun bir şekilde yaralıları taşıdı.

Haberin Devamı

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Üyük, Sağlık Grup Başkanı Tunç Özcan ile hastane doktorları gelen yaralıları acil serviste ilk müdahaleyi yapıp röntgen ve ameliyathanelere sevketti. Yaralılara müdahale yapıldığı sırada, olayı duyan yakınları da hastanelere akın etti.

Fethiye Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan yaralıların isimleri şöyle:

“Vedat Oruç (65), Müşerref Kuzyaka (24), Buse Kuzyaka (5), Erdinç Ersanatlı (28), Ayberk Şahin (10), Kenan Yazan (24), Ayşegül Yazan (17), Seda Çevikgül (20), Selma Aksu (14), Canan Günel (31), Mehmet Hamit Günel (29), Farder Klaus (50) ve ismi tespit edilemeyen eşi, Muhammet Günel (4), Fevziye Tezel (60), Kamile Zümrüt (57), Mücahit Arlak (33), İlhami Üşenmez (42), Faruk Aksu (14), Gül Şahin(28).”
Yaralılardan Tuncay Toker, Durmuş Ali Özal, İlker Hadınoğlu ve Abdurrahman Koçmaz'ın Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde, Tayfun Ilgaz ve Murat Yoğurtçu'nun ise Özel Letoon Hastanesi’nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!