Oto faresi kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Oto faresi kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1999 00:00

Haberin Devamı

Halkalı - Düz kontak yaparak çaldığı otomobile, önceki akşam iki arkadaşını da yanına alıp gezmeye çıkan Ertuğrul Caner (19), kendisinden şüphelenen polisten kaçmak isterken yakayı eleverdi. Uzun süren bir kovalamacadan sonra uyarı ateşi açan polis, azılı oto faresini makatından vurarak yakaladı.

Polis ekipleri, saat 22.00 sıralarında Yenimahalle'de gördükleri 34 EIL 38 plakalı beyaz renkli Şahin otomobilin içindeki biri kadın üç kişiden şüphelendi. 'Dur' ihtarı üzerine direksiyondaki Caner gaza basarak kaçmaya başladı. Çalıntı olduğu öğrenilen ve takibe alınan araçtakiler, Yenimahalle Köprüsü altında otomobili durdurup yaya kaçmaya çalıştı. Araçtaki Çiğdem Özcan yakalanıp gözaltına alındı. Açılan ateş sonucu yaralanan Caner, polisler tarafından Kent Hastanesi'ne götürüldü. Araçta bulunan ve asker kaçağı olduğu öğrenilen Yusuf Arslan ise kaçmayı başardı.

Caner'in adının bölgede birçok oto hırsızlığı olayına karıştığı ve aranlar arasında olduğu öğrenildi. Yusuf Arslan'ın yakalanması için araştırmalar sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!