Oteller denetleniyor

Güncelleme Tarihi:

Oteller denetleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2000 00:00

Haberin Devamı

KONYAALTI Belediyesi Gıda Kontrol Ekipleri, gıda satış ve toplu tüketim yerlerinden sonra şimdi de otel, motel ve pansiyonların denetimine başladı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ‘‘Ekiplerimizin yaptığı kontrollerde genelde işyerlerinin kurallara uyduğunu gözlemledik. Halkımızın sağlığı için denetimlerimiz aralıksız olarak sürecek’’ dedi.

TEK TEK ARANDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de kentin çeşitli yerlerinde birçok otel, motel ve pansiyona fuhuş operasyonu düzenledi. Özellikle tarihi Kaleiçi semtinde fuhuş yapıldığı belirlenen birçok pansiyon mühürlenirken, çok sayıda yabancı hayat kadını da gözaltına alındı. Emniyet yetkileri, operasyonların devam edeceğini söyledi.

Baskınlar yoğunlaştı

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipleri fuhuşla mücadele operasyonlarını sıklaştırdı. Yapılan operasyonlarda 12 hayat kadını ele geçirildi. Çoğunluğu doğu bloku ülkelerinden hayat kadınlarının büyük bölümünde frengi hastalığı tespit edildi. Hayat kadınları ile birlikte olmak için ilçe dışından çok sayıda erkeğin Alanya'ya geldiği belirten yetkililer, vatandaşları uyardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!