ÖSYM Başkanı'nın yanıtlayamadığı soru

Güncelleme Tarihi:

ÖSYM Başkanının yanıtlayamadığı soru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2011 10:47

ÖSYM Başkanı Ali Demir, pazar günü kameralar karşısına geçip YGS'deki şifreli soru kitapçıklarıyla ilgili iddiaları yalanladı. Ama öyle bir soru soruldu ki, ÖSYM Başkanı sessiz kaldı.

Haberin Devamı

Radikal Gazetesi'nden Murat Yetkin bugünkü köşesinde  ÖSYM Başkanı'nın cevaplayamadığı soruyu ve Demir'in TV'deki görüntüsünün kendisinde yarattığı izlenimi yazdı.

 

İşte Yetkin'in yazısından o bölüm:

 

''Demir’in 3 Nisan’daki basın toplantısını televizyondan izlerken İstanbul’u, Radikal Yayın Koordinatörü Bülent Mumay’ı aradım. “Bir dakikalığına televizyonun sesini kapatıp öyle izler misin?” dedim. Bu ayrıntıyı Jack Nicholson’un unutulmaz başrolüyle Guguk Kuşu filminde görmüş, sonra okuyup davranış psikolojisi diye bir bilim dalında yeri olduğunu öğrenmiştim.

Sesi kapattığınızda ekranda, karşısındakilerin yüzüne bakmadan konuşan, birkaç cümlede bir önündeki su bardağından medet uman, kızaran, terleyen ve genel izlenimi itibariyle ikna edici olmaktan uzak bir kişi görüyordunuz.

 

Haberin Devamı

Demir’in cevabı

O sırada biz bilmiyorduk ama Radikal muhabiri Betül Kotan o basın toplantısında Demir’e, “Siz şu anda ekran karşısında bir veli olsaydınız, söylediklerinizden ikna olur muydunuz? İçiniz rahatlar mıydı?” diye sormuş. Demir ne cevap vermiş biliyor musunuz? Söyleyeyim: “Bu sorunuz için teşekkür ederim.” O kadar...''

 

İŞTE DEMİR'İN TENİK OLARAK CEVAPLAYAMADIĞI DİĞER SORULAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!