ÖSS’yi kazandılar kutlarken öldüler

Güncelleme Tarihi:

ÖSS’yi kazandılar kutlarken öldüler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2005 01:44

Üniversite sınavını kazanan 4 genç, kutlamaya giderken kaza geçirdi. Otomobilleri uçuruma yuvarlanan gençlerden 2’si öldü, 2’si yaralı.

Konya’nın Seydişehir İlçesi yakınlarında ÖSS’yi kazanmalarını kutlamaya giden gençlerin bindiği otomobil, mıcırda kayarak TIR’la çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve 15 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin sürücüsü Oğuzhan Malkoç (20) ile ön koltukta oturan Ömür Kolak (20) öldü. Otomobilin arka koltuğunda oturan Burhan Aydın (20) ve Sefa Camcı (18) ile TIR şoförü Yunus Akar, Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tercihleri belli

Aynı dershaneye gittikleri ve girdikleri ÖSS’yi kazandıkları belirtilen gençlerden ölen Oğuzhan Malkoç’un 320, Ömür Kolak’ın da 324 puan aldığı ve inşaat mühendisliğini tercih ettikleri, kazadan yaralı kurtulan Burhan Aydın’ın ÖSS’den 345 puan aldığı ve tıp fakültesini, Sefa Camcı’nın ise aldığı 334 puanla hukuk fakültesini tercih ettiği ortaya çıktı. 4 gencin, ÖSS’yi kazanmalarını kutlamak için Tınaztepe Mağarası’nı ziyaret edip bir dinlenme tesisinde eğlenmek üzere yola çıktıkları belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!