Oscar'lı oyuncunun bir gecelik İstanbul tatili

Güncelleme Tarihi:

Oscarlı oyuncunun bir gecelik İstanbul tatili
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2010 00:00

THY’nin sponsorluğunda Köln’de düzenlenen yardım gecesine Michael Jackson’un kız kardeşi La Toya Jackson ile birlikte katılan Oscar’lı sanatçı Mira Sorvino, New York dönüşünde uğradığı İstanbul’da beş aylık bebeği Jhonny ile bir gecelik tatil yaptı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A BEŞ AYLIK BEBEĞİYLE GELDİ

Jummimüüs Yardım Galası için 8 Ocak gecesi Köln’deki geceye katılan ünlü sanatçı 10 Ocak'ta THY’ye ait bir uçakla İstanbul’a geldi. Akşam saatlerinde 5 aylık bebeği ile İstanbul’a gelen Mira Sorvino, Renaissance Polat İstanbul Hotel'e yerleşti. Gece boyunca bebeği Jhonny ile İstanbul’u gezen Oscar’lı sanatçı sabah THY’ye ait bir uçakla First Class sınıfında New York’a uçtu.

Mira Sorvino kendisini uğurlayan THY ve Prime Class görevlililerine daha önce de İstanbul’a seve seve geleceğini söylediğini belirterek, “İstanbul’da sürpriz olarak bir gece geçirdim. İstanbul gece de çok güzel. Boğazı, Sultanahmet’i, Topkapı civarını gezdik. Dediğim gibi THY bizi İstanbul’a davet etti. İlerde kısmet olursa seve seve geleceğim” dedi.

Mira Sorvino aktör Chris Backus ile evli. Mira Sorvino, Woddy Allen’in 1995 tarihli ‘Mıghty Aphrodite’ filminde canlandırdığı fahişe rolü nedeniyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ını almıştı.

Bu arada Köln’de düzenlenen Jummimüüs Yardım galasından elde edilen 1 milyon 600 bin Avro'luk yardım gelirinin yaşlılar ve kimsesizlere yardım eden Michaelshof Vakfı ile Sülz kentindeki çocuk yuvası vakfına gönderildiği açıklandı.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!