Oscar gecesinden ilginç notlar

Güncelleme Tarihi:

Oscar gecesinden ilginç notlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2010 12:02

Oscar gecesi Yıldızlar birbirinden şık kıyafetlerle boy gösterdikleri her yıl olduğu 'Kırmızı Halı' seremonisiyle başladı.

Haberin Devamı

82.Oscar törenin sunuculuğunu iki ünlü aktör Steve Martin ile Alec Baldwin üstlendi. Zaman zaman sahneye 3 boyutlu gözlükleriyle çıkan ikili, ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde yılın en çok konuşulan korku filmi 'Paranormal Activity' ile dalga geçtikleri bölüm oldu. Filmin yatak odasında geçen sahnelerini “ti”ye alan ikili davetlilere ve izleyicilere gecenin en komik anlarını yaşattılar.

 

Oscar gecesinden ilginç notlar
Oscar gecesinden ilginç notlar

 

Gecenin sunucuları arasında yer alan Ben Stiller sahneye çıktığında izleyiciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Ben Stiller mavi makyajıyla Avatar filminin karakteri Na’vi kostümüyle sahneye çıktı.

 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden yönetmen John Hughes da bir videoyla anıldı. Onur ödülleri ise daha önce açıklandığı gibi Roger Corman, Gordon Wellis, Lauren Bacall ve John Calley'e verildi.

 

Eski karı koca olan ve ayrıca "En İyi Yönetmen" kategorisinde de rakip olan iki isim "The Hurt Locker" filminin yönetmeni Kathryn Bigelow ile "Avatar" filminin yönetmeni James Cameron aralarında geçen bir konuşma sonrası kameralara bu görüntü yansıdı.

 

Oscar gecesinden ilginç notlar
  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!