Oscar gecesi için özel üretim Motorola PEBL

Güncelleme Tarihi:

Oscar gecesi için özel üretim Motorola PEBL
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 09, 2006 00:00

Motorola, en iyi yönetmen ve en iyi performans dallarındaki adaylar için hazırladığı özel üretim Metalik gri PEBL modeliyle Oscar gecesine damgasını vurdu. Son teknoloji harikası Motorola PEBL, göz alıcı tasarımıyla gecenin yıldızlarından biri oldu. Oscar Ödülleri’nin sahipleri, sadece kendileri için üretilmiş olan Motorola PEBL ile dikkat çekici bir görünüme büründüler.

Haberin Devamı

Motorola’nın Oscar gecesi için özel olarak ürettiği metalik gri PEBL, yenilikçi dizaynı sofistike teknoloji ile birleştiriyor. Motorola PEBL modelini, yeni H700 Bluetooth kulaklığı ve 3 aylık T-Mobile Wireless servisi ile birlikte sundu. Motorola, bu çok özel telefonu Oscar adaylarına yine özel yapım bir hatıra kutusunda verildi. Klasik bir sinema biletini andıran pakette, her adayın katıldığı kategorinin ve isimlerinin Akademi tarafından onaylandığını belirten bir yazıda yer aldı.

 

Bu yıl 78.si düzenlenen Oscar Ödülleri’nde "Brokeback Dağı" ile En Ä°yi Yönetmen ödülünü Ang Lee alırken, En Ä°yi Film ise "Çarpışma" oldu. "Sınırları AÅŸmak"Âfilmindeki rolüyle Reese Witherspoon En Ä°yi Kadın Oyuncu seçilirken, Philip Seymour Hoffman da "Capote" filmi ile En Ä°yi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.

 

Haberin Devamı

PEBL’a yakından bakış

 

Gizemli Motorola PEBL cep telefonunda zarafeti farklı bir seviyeye taşıyor. PEBL’ın yumuşak dokusu ve oval şekliyle bütünleşen ikili menteşe sistemi, telefonun tek bir hareketle zarifçe açılmasını sağlayarak PEBL’ı gerçek bir mobil aksesuar yapıyor. PEBL’ın estetik tasarımı; 5MB hafıza, video kayıt-oynatma, fotoğraf çekme, Bluetooth gibi teknolojik özelliklerle tamamlanıyor.

 

DoÄŸal ve geliÅŸkin

 

Motorola PEBL tasarımının özünde yalın bir sofistikelik var. PEBL bu yalınlığı ile kullanıcısını teknolojinin karmaşık dünyasından çıkarıp rahat kullanım sunuyor. PEBL geleneksel telefonların sınırlarını zorladığı benzersiz oval ÅŸekli, dikey ekranı, çift menteÅŸeli tasarımı ve uzay endüstrisinin kullandığı özel vakumlu metal kaplama tekniÄŸiyle farkını açıkça ortaya koyuyor.Â

 

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğu

 

PEBL VGA kamerası ve fotoÄŸraf, video çekimi konusundaki yetkinliÄŸi ile kullanıcısını yönetmen koltuÄŸuna oturtuyor.ÂÇekilen videolar ve fotoÄŸraflar MMS’in büyüsüyle, en sevilenlerle anında paylaşılıyor.

 

Ä°leri teknoloji

 

PEBL Bluetooth özelliği ile araba kitinden kulaklığa, kişisel bilgisayarlardan PDA’lara kadar birçok araçla eşleşerek hayatı rahat ve güvenli bir hale getiriyor.

 

Özellikler

- Boyutlar: 49 x 86.5 x 20 mm

- Hacim: 72 cc

- Ağırlık: 110 gr

- Konuşma süresi: 400 dakikaya kadar

- Bekleme süresi:Â250 saate kadar

- İç ekran: 176 x 220 canlı renkli TFT

- Dış ekran: 96 x 32 CLI

- Bant: GSM 850/900/1800/1900

- 22 KHz Polifonik hoparlör

- Hafıza: 5 MB

Haberin Devamı

- İkonik oval yuvarlak tasarım, şık kaplama, çift menteşe tekniği ile zarif açılma ve kapanma, dikey dış ekran

-Bluetooth

- MPEG4 formatında çekim ve oynatma

- Entegre VGA dijital kamera, arayan resmi gösterme

- MMS, IM Wireless Village ve e-mail (POP3, STMP, IMAP4)

- Yüklenebilir oyun, ekran koruyucu ve MP3 zil tonları

- J2ME MIDP 2.0 teknolojisi

- Tek kullanıcı sesinden bağımsız sesli arama

- Ses hafızası ve kelime tamamlamalı metin girişi

- WAP 2.0 ve GPRS Class 10 Ä°nternet eriÅŸimi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!