Örümcek Adam'ın sevgilisi

Güncelleme Tarihi:

Örümcek Adamın sevgilisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2007 15:32

Bu hafta gösterime girecek olan Örümcek Adam 3 filminde Mary Jane Watson rolüyle kamera karşısına geçen Kirsten Dunst, Hollywood'un son dönemdeki yükselen yıldızlarından biri.

Haberin Devamı

KİRSTEN DUNST FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

ÖRÜMCEK ADAM 3'ÜN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN  

1982 doğumlu yıldız daha 3 yaşındayken,  bir araba reklamında rol aldı. Siemaya adım atması ise Woody Allen'ın New York Öyküleri adlı filmiyle oldu.Bu filmdeki başarısı ona Tom Hanks ile birlikte oynadığı Bonfire of the Vanities'deki rolü getirdi.

Kirsten Dunst asıl büyük çıkışını 1993 yılında Vampirle Görüşme adlı filmle yaptı. 1993 yılında o zaman 11 yaşında olan Dunst’a Claudia’yı canlandırmak üzere elemelere katılması teklifi yapıldı. 5000’in üzerinde adayın katıldığı elemelerde, yönetmen Neil Jordan’ın tercihi Dunst’tan yana oldu. Bazı sinemaseverler, Dunst’un filmdeki abartılı performansından hoşlanmasalar da Dunst, Brad Pitt’le öpüşme sahnesi dışında rolünden son derece hoşnuttu.

Haberin Devamı

1999 yılı, Dunst’un kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. Çünkü artık çocuk rolleri yerine genç kadın rolleri için teklifler almaya başlamıştı. Michael Patrick Jann’ın yönettiği komedi filmi “ Drop Dead Gorgeous ”ta küçük bir kasabanın güzellik yarışmasına katılan Amber Atkins’i canlandırdıktan sonra, Michelle Williams ile birlikte rol aldığı “ Dick ”te Watergate Skandalını su yüzüne çıkaran genç kızlardan biri olarak rol aldı.

Kirsten Dunst, bugün günümüzün en ünlü yıldızlarından biri. Şu ıralar Örümcek Adam 3 ve Fransa İmparatoriçesi Marie Antoinette'i canlandırdığı aynı adlı filmle gündemde.

Dunst'ın Toby Maguire ile birlikte rol aldığı Örümcek Adam- 3,  4 Mayıs'ta sinemalarda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!