Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığına atama

Güncelleme Tarihi:

Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığına atama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2008 11:15

Bir süredir vekaleten yürütülen Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mehmet Emin Gürkan atandı. Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Tacittin Yılmaz da asaleten atandı.

MEB Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mehmet Emin Gürkan’ın alaselet atanmasına ilişkin kararname Resmi Gazete’de yayımlandı. Halen Genel Müdür Yardımcılığı görevini bir süredir Mithat Balcı ve Ethem Yaman vekaleten yürütüyor.

Resim Gazete’de Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Tacittin Yılmaz’ın asaleten atanmasına ilişkin kararname de yayınlandı. Daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü görevini Tacettin Yılmaz vekaleten üstleniyordu. Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Isparta Selçuklu İlköğretim Okulu öğretmeni Halil İbrahim Özçimen hakkında, 13 Mayıs’ta İzmir’de yapılan Cumhuriyet Mitingi’ne katıldığı ve 19 Mayıs törenlerinde öğrencilerine ön yüzünde Atatürk portresi, arka yüzünde ‘Cumhuriyete Sahip Çık’ yazılı tişört giydirdiği gerekçesiyle ceza vermesi ile gündeme gelmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!