Ortalık aydınlanınca kahramanlar çoğaldı

Güncelleme Tarihi:

Ortalık aydınlanınca kahramanlar çoğaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2012 00:00

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 28 Şubat soruşturması için, “Bu sürecin kin ve intikam duygusuyla değil hukuk çerçevesinde, hukukun içinde kalarak ve kendi bağlamından da dışarıya çıkarmadan sürdürülmesi gerekmektedir” dedi.

Haberin Devamı

TBMM Başkanlar Parkı’nda fidan dikme töreninde soruları yanıtlayan Çiçek, şunları söyledi:  “Bu müdahalelerin arkasında ne var, ne yok, gelecek nesillerin bunları öğrenmesi, demokrasinin yükseltilmesi bakımından öneml. Artık bu türlü müdahale dönemi bitmiştir. Cumhuriyetin de demokrasinin de devletin de sahibi millettir. Yazılıp çizilenlere bakıyorum. Herkesin kendisine bir vicdan muhasebesi yapması lazım. Ortalık aydınlanınca kahramanlar, demokrasiye vurgu yapanlar çoğalıyor. O zaman basın mensuplarının ipini çekenler, şimdi demokrasiye büyük ölçüde vurgu yapıyorlar.”  Çiçek, dün grup toplantısının ardından Başbakan Erdoğan ile TBMM’de bir araya geldi ve başbaşa yemek yediler.  Çiçek, 1 Mayıs’tan sonra yazım aşamasına geçilecek yeni anayasa çalışmaları konusunda Başbakan’a bilgi verdi. 

Haberin Devamı

24. dönem ağacı

ÇİÇEK, dün TBMM Başkanlar Parkı’nda, 24’üncü Dönem 2’nci Yasama Yılı Fidan Dikme törenine katıldı. Törene eski Meclis başkanlarından Ferruh Bozbeyli de katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!