"Ortak Payda"da buluştular

Güncelleme Tarihi:

Ortak Paydada buluştular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2004 15:06

Müzisyen Şanar Yurdatapan ile gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak'ın “Ortak Payda, Yeşil-Kırmızı, Kırmızı-Yeşil Denemeler” adlı kitabı yayınlandı. Yurdatapan, kitabın tanıtımı amacıyla Pera Palas Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında, eserin Dilipak'la birlikte yazdıkları üçüncü kitap olduğunu anlatarak, “pozitif ayrımcılık”, “yürütme”, “yolsuzluklar”, “toplantı ve gösteri yapma hakkı” gibi 24 konu başlığını işlediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Kendisi ile Dilipak'ın bu konulara ilişkin ayrı ayrı yazdıkları yazıları okumadan alanın uzmanı olan üçüncü bir kişiye gönderdiklerini dile getiren Yurdatapan, böylece “ortak payda”yı bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Abdurrahman Dilipak da, “Kitabın iki zıt dünya görüşünün eseri olduğunu” vurgulayarak, “İnsanların dünya görüşleri ne olursa olsun 'insanlık' ortak paydasında buluşabileceğine ve ortak dertler için ortak çözümler bulunabileceğine örnek oluşturduğunu” bildirdi.

İnkılap Kitapevi tarafından yayınlanan kitabın, ilk aşamada 10 bin adet basıldığı ve 5 milyon liradan satışa sunulduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!