Ortağa aşk tehdidi

Güncelleme Tarihi:

Ortağa aşk tehdidi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şişli’de bulunan Mavi Ay Gazinosu’nda ortak olduğu Semra Fırtına’yı kasten öldürmekten yargılanan Ercan Doğan, daha önce de Fırtına’yı ölümle tehdit edip bıçakla yaraladığı iddiasıyla yargılanıyor.

Şişli 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Doğan’ın yaklaşık bir yıl önce otomobiline binerken Fırtına’nın boğazına bıçak dayayarak kendisiyle olması için ölümle tehdit ettiği öne sürüldü. Yere düşen Semra Fırtına’nın kurtulmaya çalışırken Ercan Doğan’ın elinde bulunan bıçakla yaralandığı iddia edildi. Fırtına ise daha önce verdiği ifadesinde Doğan’ın kendisiyle birlikte olması için ısrarlarda bulunup, ölümle tehdit ettiğini söylediği kaydedildi.

Duruşma Semra Fırtına’yı öldürmek ve kardeşi Erdal Doğan ile taksi şoförü Mehmet Müslim Ayan’ı silahla yaralamak suçundan Bayrampaşa Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ercan Doğan’ın dinlenmesi için ertelendi.

Ercan Doğan'ın bir süre önce Pailo gece kulübünden çıkıp otomobiline bineceği sırada yine Fırtına’yı ölümle tehdit ettiği belirtiliyor. Ancak bu sefer elinde bıçak yerine silah bulunduğu kaydedilen Doğan'ın yakın mesafeden ateş ederek Semra Fırtına’yı öldürdüğü ileri sürülüyor. Ercan Doğan hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, kasten adam öldürmek, adam yaralamak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 40 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!