Ormanlık alanda gürültü cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Ormanlık alanda gürültü cinayeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2010 21:57

Antalya'da önceki gün ormanlık alanda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan 42 yaşındaki Kadir Kılıç'ın katil şüphelisi 30 yaşındaki Teoman Ç. Burdur'da yakalandı. Teoman Ç., arkadaşı olan Kılıç'ı kaldıkları ormanlık alandaki çadırda çok gürültü yaptığı için tartışıp öldürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Konyaaltı İlçesi'ne bağlı Kuşkavağı Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda kendisine yaptığı derme çatma yerde yaşayan Kadir Kılıç, geçen Cumartesi günü bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Polis yaptığı çalışmada olayı gören bir tanığın ifadesi üzerine Kılıç'ın arkadaşı tarafından bıçaklandığını tespit etti. İsmi açıklanmayan görgü tanığı, “İki arkadaş tartışıyorlardı. Sonra Teoman ekmek bıçağını Kadir'e saplayarak kaçtı. Sonra ben ambulansı ve polisi aradım” dedi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada Teoman Ç.'nin Burdur Gölhisar'da ablasının yanında kaldığını tespit etti. Polis gece yarısı ilçeye giderek zanlıyı ablasının evinde yakalayarak gözaltına aldı.

Antalya'ya getirilen Teoman Ç., “Biz ikimiz de orman içine naylonlardan yaptığımız çadırlarda yaşıyoruz. Yani komşuyuz. Ancak Kadir sürekli gürültü yapıyordu ve beni rahatsız ediyordu. Ben de gürültü yapmaması konusunda kendisini defalarca uyardım. Akşam biraz tartıştık. Ertesi gün ise yine aynı konu yüzünden tartışmaya başladık. Ben de kendisinden bana olan borcunu ödemesini istedim. Parasının olmadığını söyledi. Sinirlendim, bıçaklayıp kaçtım” dedi. Şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!