Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları başladı mı?

Güncelleme Tarihi:

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları başladı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2019 15:45

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre, Orman Genel Müdürlüğü kapsamında 4 bin 996 sözleşmeli personel istihdam sağlayacak. Başvurular için bekleyiş devam ederken, başvuru tarihlerine yönelik detaylar adaylar tarafından merak konusu oldu. Peki, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları başladı mı? İşte, ilana dair detaylar.

Haberin Devamı

Orman Genel Müdürlüğünce 4 bin 996 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Söz konusu personel alımına ilişkin detayların geçtiğimiz günlerde açıklanmasının ardından gözler bu kez de ilanın başvuru tarihlerine çevrildi. Peki, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü, orman mühendisi ve orman muhafaza memuru branşlarında alım yapacak ve farklı başvuru şartları aranacak. 

Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) konuya ilişkin ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanlara göre, belirlenen illerde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonunda bin 150 orman mühendisi alımı yapılacak.

Genel müdürlükçe, ayrıca sözleşmeli personel pozisyonunda 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Adayların 24 Eylül-7 Ekim arasında genel müdürlüğün internet sitesi üzerinden e-devlet şifreleriyle başvuru yapması gerekecek.

Öte yandan genel müdürlükçe, mühendis, avukat, tekniker, laborant, büro ve destek personeli (şoför) gibi pozisyonlarda görev yapmak üzere bin 146 sözleşmeli personel alınacak. Bu adaylar ise 12- 23 Eylül arasında başvuruda bulunacak.

BAKMADAN GEÇME!