Orman Genel Müdürlüğü personel alacak! Başvuru şartları açıklandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Orman Genel Müdürlüğü personel alacak Başvuru şartları açıklandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2019 15:31

Orman Genel Müdürlüğü'nün (OGM) konuya ilişkin ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanlara göre, belirlenen illerde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonunda bin 150 orman mühendisi alımı yapılacak. Peki, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları neler? İşte, o konuya ilişkin detaylar.

Haberin Devamı

Orman Genel Müdürlüğü'ne (OGM) 4 bin 996 sözleşmeli personel istihdam edilecek. Pek çok farklı branşta yapılacak alımlarda en fazla kadro; orman muhafaza memuru ve orman mühendisliği için ayrıldı. Söz konusu ilanın yayımlanmasının ardından, başvuru şartları ve diğer detaylar merak konusu oldu. Peki, Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler?

Genel müdürlükçe, ayrıca sözleşmeli personel pozisyonunda 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı da gerçekleştirilecek.

Adayların 24 Eylül-7 Ekim arasında genel müdürlüğün internet sitesi üzerinden e-devlet şifreleriyle başvuru yapması gerekecek.

Öte yandan genel müdürlükçe, mühendis, avukat, tekniker, laborant, büro ve destek personeli (şoför) gibi pozisyonlarda görev yapmak üzere bin 146 sözleşmeli personel alınacak. Bu adaylar ise 12- 23 Eylül arasında başvuruda bulunacak.

Haberin Devamı

ORMAN MÜHENDİSİ ALIMININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!