Ordu Tanıtım Günleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Ordu Tanıtım Günleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 19:01

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Ordu Valiliği tarafından, İstanbul'daki Orduluları bir araya getirmek, şehrin kültürel ve doğal turistik alanlarının, şehre özel yiyeceklerin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen "Feshane Ordu Tanıtım Günleri" başladı.

Haberin Devamı

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, etkinliğe gelenlerin "Ordu'ya gitmiş gibi" olacağını belirterek, etkinlik alanında Ordu'ya özgün bütün yiyeceklerin bulunduğunu, turistik alanların tanıtımının yapıldığını söyledi. Balkanlıoğlu, "Ordu gerçekten çok güzel bir ilimiz. Karadeniz'in özeti. İstanbul'da yaşayan her Ordulunun 2 kişiyi Ordu'ya getirmesi lazım, gezip görmesi için. Bu şekilde ilimizi daha iyi tanıtabilir ve ön plana çıkartabiliriz" dedi.

2,5 MİLYON ZİYARETÇİ HEDEFİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ise Ordulular ile Ordu arasında bir gönül bağı oluşturacaklarını belirterek, "Ordulu hemşehrilerimizin kalbi 4 gün boyunca burada olacak" diye konuştu. Etkinliğin İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Kocaeli'de reklamını yaptıklarını dile getiren Yılmaz, programa gelemeyenlerin burayı yaşaması için Ordu televizyon kanallarının 24 saat etkinlik alanında canlı yayın yapacaklarını söyledi. Yılmaz, "Cumartesi ve pazar günleri 2,5 milyon vatandaşımızın buraya gelmesini bekliyoruz. Buranın ev sahibi en başında gönüldaşımız Ordulular olacak. Doya doya Ordu günlerini yaşamanızı istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti'nin bazı İstanbul ve Ordu milletvekilleri, Vali Balkanlıoğlu, Başkan Yılmaz açılış kurdelesini kesti. Kurtulmuş ve beraberindekiler kurdele kesimi sonrasında etkinlik alanındaki stantları gezdi. Ordu Günleri, 10 Mayıs'a kadar devam edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!