Onuru uğruna

Güncelleme Tarihi:

Onuru uğruna
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fuhuş yaptırmakla suçlandı. Serbest bırakılınca polisleri protesto etmek için benzin döküp kendini yaktı.

Trabzon'da kısa süre önce polise sığınan Gürcistanlı Nora Grashavili (21), ölümle tehdit edilerek fuhuşa zorlandığı iddiasıyla kafeterya işletmecesi Yavuz Yılmaz ile otelci Yakup Birinci ve Ermeni asıllı Marina Harutyan'dan şikáyetçi oldu. Gözaltına alınan üç zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Nora Grashavili ülkesine gönderildi. Ancak fuhuş iddiasını kabul etmeyen Yılmaz dün 15.30 sıralarında Trabzon Adliyesi önüne geldi.

Polise tehdit yağdırdı

Bir bidon benzini üzerine döken Yavuz Yılmaz, ‘‘Trabzon'a yeni gelen birkaç polis kariyer yapmak için beni kadın satıcısı olarak gösterdi. Hepsiyle hesaplaşacağız. Ben delikanlıyım yanlış yapmam’’ diye bağırmaya başladı. Bu sırada, çok sayıda polis olay yerine geldi. Polislere, ‘‘Şov yapmıyorum’’ diye bağıran Yavuz Yılmaz, elindeki çakmağı göstererek kendini ateşe vereceğini söyledi.

Ve çakmağı ateşledi

Bir polisin aniden yüzerine atladığı Yavuz Yılmaz çakmağı ateşledi ve bir anda alev topuna döndü. Alevler içinde sağa sola koşuşan Yavuz Yılmaz'a polisler müdahale ederek önce ceket ve gömleğini çıkarttılar, daha sonra da alevleri söndürdüler. Yüzü, elleri ve vücudunun çeşitli yerleri yanan çılgın adam, Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!