Onur ödülü yağdı

Güncelleme Tarihi:

Onur ödülü yağdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2000 00:00

Haberin Devamı

37'nci Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde yapılan etkinlikte, Yaşam Boyu Onur Ödülü, Yıldırım Önal Anı Ödülü ve Küçük Yıldızlar ödülleri düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen törende, bir döneme imzasını atan küçük yıldızlar Parla Şenol, Sezer İnanoğlu, Halit Akçatepe, Mine Çayıroğlu ve İhsan Küçüktepe plaketle ödüllendirildi.

BAŞKAN KUMBUL VERDİ

Ardından Yıldırım Önal Anı Ödülü verildi. Bu ödüle ünlü tiyatrocu İsmet Ay layık görüldü. Yılların tiyatro sanatçısı Ay'a ödülünü, Başkan Kumbul verdi. Daha sonra Yaşam Boyu Onur Ödülleri'ne geçildi. Sunuculuğunu Aykut Oray ile Açelya Akkoyun'un yaptığı gecede, ödülünü almaya gelmeyen Kadir İnanır'a ömür boyu men cezası verildiği ve bundan sonraki yıllarda Altın Portakal Ödülü alamayacağı açıklandı.

KONSER VERİLDİ

Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülün Filiz Akın'a ödülünü Altın Portakal Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şanlı, Orhan Aksoy'a Ahmet Acar, Ekrem Bora'ya Ali Zeybek, Orhan Günşiray'a oğlu Mahir Günçıray, Zülfü Livaneli'ye Başkan Bekir Kumbul ve Antalyalı sanatçı Sümer Tilmaç'a da Altın Portakal Kültür ve Sanat Vakfı Genel Müdürü Mehmet Balcı verdi. Gecenin finalinde ise Melike Demirağ bir konser verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!