Önümüzde yürüyorlardı gidip yumruk vurdum

Güncelleme Tarihi:

Önümüzde yürüyorlardı gidip yumruk vurdum
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 21:02

Kültür sanat dergisi Size’nin kurucusu Çağın Türker’in (40) bir yumrukta yaşamını yitirdiği kavgayı, cumartesi akşamı kız arkadaşı D.E. (38) ile birlikte gittiği Karaköy’deki balık restoranının işletmecisi Faruk Tekin Hürriyet’e anlattı:

Haberin Devamı

 “Çağın Türker, cumartesi akşamı kız arkadaşıyla birlikte mekâna geldi. Yanlarındaki masada oturan 4 erkekle bir süre sonra sohbet ettiler. Sonra masaları birleştirdiler. Çok sarhoştu. 3 duble rakı içti. Yanlarındaki masada oturan 4 kişi sürekli müşterim, aynı avukatlık bürosunda çalışan çocuklardı. Saat 01.00’e kadar oturdular. Çağın kız arkadaşıyla birlikte kalktı gitti. Telefonunu unutmuş, geri geldi. Yine biraz sohbet ettiler. Sonra 4 arkadaş kalktı peşlerinden. Yanımda çalışan elamanlardan biri eve giderken Çağın’ı yerde yatarken gördü. Gittim, kızın dizlerinde uzanmış yerde. ‘Bir sıkıntı var mı? Ambulans çağıralım mı’ dedim? ‘Gerek yok’ dedi. Nefes alıyordu. Kan yoktu. Kadın da görmemiş kimin vurduğunu. ‘Arkadan geldi vurdu, kaçtı’ diye anlattı. Ben dükkâna geri geldim. Kapatıp gittiğimde baktım, bu kez ambulans gelmiş. Kadın ilk gördüğüm gibi değildi. Keşke o esnada ambulansı çağırsaydık.”

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, masadaki Yusuf Şarkıcı, F.B., O.D. ve F.Ü.’yü gözaltına aldı.

Bir hukuk bürosunda kâtip olarak çalıştığı ve geçmişte herhangi bir suç kaydı olmadığı belirlenen Yusuf Şarkıcı, emniyetteki sorgusunda şunları söyledi:

Önümüzde yürüyorlardı gidip yumruk vurdum

KEŞKE VURMASAYDIM

“Sohbetimizi çok beğendiği için masamıza geldi. Ağzı çok bozuk olduğu için uyardık. Argo ve küfürlü konuşuyordu. Bundan rahatsız olmuştum. Biz balıkçıdan ayrılırken geri geldi, cep telefonunu unuttuğunu söyledi ve ‘Niye haber vermiyorsunuz?’ dedi. Telefondan haberimiz yoktu. Masadaki konuşmaları beni rahatsız etmişti, bir de telefonla ilgili böyle konuşunca çok ağırıma gitti. Balıkçıdan çıktıktan sonra önümüzde yürüdüklerini fark ettim. Gidip yumruk vurdum. Çok pişmanım, keşke vurmasaydım.” Olaya karışmadıkları belirlenen diğer 3 kişi serbest kalırken, Yusuf Şarkıcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!