Önce yedi sonra giydi

Güncelleme Tarihi:

Önce yedi sonra giydi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2008 00:00

Eda Taşpınar, önceki akşam katıldığı bir davette yine herkesin ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Önce yedi sonra giydi

Eda Taşpınar fotoğrafları

Sevgilisi Nurettin Hasman'ın avladığı yaban ördeğinin kanatlarından elbisesine aksesuvar yapan Taşpınar, "Nurettin bu ördeği avlanma mevsiminde vurmuştu. Etini yedik, tüylerini de bu şekilde değerlendirdim" dedi.

Giyim tarzı ve aksesuvarları nedeniyle cemiyet dünyasında "ikoncan" olarak anılan işadamı Nurettin Hasman'ın sevgilisi Eda Taşpınar, önceki akşam Harvey Nichols'da yapılan "Costume National" defilesine katıldı. Sosyete dünyasından birçok ünlü ismin davetli olduğu elbisede Taşpınar, yine ilginç kostümüyle gecenin ilgi odağı haline geldi. Elbisesinin üst kısmında bulunan geniş hayvan tüyleriyle davetlilerin dikkatini çeken Eda Taşpınar'ın, sevgilisi Nurettin Hasman'ın vurduğu yaban ördeğinin kanatlarından aksesuvar yaptığı öğrenildi. Taşpınar bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Haberin Devamı

"Öncelikle bu konu çok hassas bir konu. Asla yanlış anlaşılmasını istemem. Nurettin, arkadaşlarıyla birlikte av mevsiminde avlanmaya gider. Bu konuda çok hassas ve titizdir. Dolayısıyla kendisi birkaç ay önce, yani avlanmanın serbest olduğu dönemde, arkadaşlarıyla birlikte İpsala'ya ördek avına gitti. Orada vurduğu ördeğin etini evimizde yedik. Tüylerini ise asarak kuruttum. Sonra da kuruttuğum kanatları elbisemin üzerine diktim. Biraz koku vardı ama bu beni rahatsız etmedi."

Avlanması en zor hayvanlardan
İstanbul Avcılar Fedarasyonu sorumlularından Songül Kandaroğlu, Türkiye'de avlanma yasağının başladığını söyledi. Mart ile Ağustos sonu arası avlanma yasağının olduğu tarihler olduğunu belirten Kandaroğlu, "Yaban ördek avı ülkemizde yaygın avcılıklar arasındadır. Sayılarında herhangi bir azalma ya da çoğalma yoktur. Daha doğrusu bize bu anlamda ulaşmış olan bir bilgi yok. Dolayısıyla mevsiminde avlanmaları serbesttir. Ama yaban ördeği avlanması en zor hayvanlar arasındadır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!