Önce copladı sonra sarıldı

Güncelleme Tarihi:

Önce copladı sonra sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 00:25

ESKİ Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, pazar günü saat 21.00 sıralarında Halkalı’daki Avrupa Konutları-3 sitesinin üçüncü giriş kapısından siteye girmek istedi.

Haberin Devamı

Güvenlik görevlisi Adem Ballı, kim olduklarını sorunca da iddiaya göre araçta bakanın olduğu ve kapıyı açması söylendi. Adem Ballı, kim olduklarını ve kime geldiklerini öğrenmeden içeriye almayacağını söyleyince saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

Güvenlik kamerası görüntülerine göre; önce bir kişi güvenlikçiyi kolundan tutup kulübenin penceresinden çekiyor, bir başkası da yumruklar atıyor. Bu dayağın ardından güvenlik kulübesine eski bakan Erdoğan Bayraktar giriyor ve Adem Ballı’ya saldırıyor. Yumruk yiyen Ballı, Bayraktar’ı boğazından tutup itiyor. Bayraktar araya girenlerce sakinleştirilmeye çalışılırken güvenlikçi Ballı, korumalardan birinden tokat yiyor. 5 kişinin ikna etmeye çalıştığı Bayraktar, copla Ballı‘ya vuruyor. İkna olup dışarıya çıkan Erdoğan Bayraktar, iki kez de güvenlik kulübesinin penceresinden uzanarak copla Ballı’ya vuruyor. Hürriyet’e konuşan Bayraktar, sitede oturan yeğeninin evine eşini almaya gittiğini belirterek, “Duruma müdahale etmek için indim. Güvenlikçinin copla saldırması üzerine ben de copu alıp karşılık verdim. O güvenlik görevlisi arkadaşımız ofisimize geldi. Konuştuk, helalleştik” dedi.

Ardından Bayraktar Twitter’dan şu mesajı paylaştı: “Kamuoyunu dünden beri meşgul eden olay basına yansıdığından çok farklı şekilde cereyan etmiştir. Buna rağmen söz konusu haberde adı geçen güvenlik görevlisi kardeşim... bugün ziyaretime geldi. Olayın bu noktaya gelmesinden dolayı rahatsız olduğunu ifade etti. Ben de kendi adıma üzgün olduğumu belirttim. Sarıldık, helalleştik. Böyle bir dönemde milletimizi bu konuyla meşgul ettiğimiz için üzgünüm.” m 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!