On Numara sonuçları canlı çekilişle belli oldu - 29 Ocak On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da!

Güncelleme Tarihi:

On Numara sonuçları canlı çekilişle belli oldu - 29 Ocak On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 21:21

On Numara sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. En çok rağbet gören şans oyunlarından On Numara'da şans oyunu tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği çekiliş tamamlandı. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleşen çekiliş sonrası On Numara sonuçlarına göre ikramiye kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da yayınlandı. 29 Ocak On Numara çekiliş sonuçları ile zengin olmak isteyenler yine hayallerine yaklaştı. İşte, 29 Ocak On Numara çekiliş sonuçları ve ikramiye sonuç ekranı.

Haberin Devamı

29 Ocak tarihli On Numara çekilişi 20:00’da gerçekleştirildi. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı. Çekilişin ardından On Numara sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar kamuoyuna duyuruldu. On Numara'da ikramiye bilgilerinizi aşağıdaki linkten kolayca öğrenebilirsiniz. Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen On Numara çekilişinin sonuçları online sorgulanıyor. 

 

On Numara sonuçları canlı çekilişle belli oldu - 29 Ocak On Numara sonuç sorgulama ekranı millipiyangoonline’da

ON NUMARA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Haberin Devamı

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden   yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!