Ölüyü mezardan kaldıracağına ABD’den gel oy kullan

Güncelleme Tarihi:

Ölüyü mezardan kaldıracağına ABD’den gel oy kullan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2010 00:00

MHP Lideri Devlet Bahçeli, “İmkân olsa mezardakileri bile kaldırarak referandumda evet oyu kullandırmak lazım” diyen Fethullah Gülen’e tepki gösterdi. Bahçeli, “Sayın Fethullah Gülen ölüleri mezardan kaldırıp oy kullandıracağına ABD’den gelerek 12 Eylül’de oy kullansın” dedi.

REFERANDUM kampanyasını sürdüren MHP lideri Devlet Bahçeli, dün sabah Manisa Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Cengiz Ergün ile görüştü. Belediye önünde mehter takımı eşliğinde karşılanan Bahçeli için 3 koyun kurban edildi. Bahçeli, gündeme ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
- Türkiye’de son günlerde üç bilinmeyenli denklem yaşanıyor. Bu üç bilinmeyenli denklemin çözüm bekleyen birincisi; Sayın Başbakan ile eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın İstanbul’da Dolmabahçe görüşmeleri diye siyasi hayatımıza girmiş olan görüşmeyi açıklamalarıdır. İkincisi ise; hepinizin de hemşerisi olan değerli bir siyaset adamı olarak kabul gören Sayın Bülent Arınç Beyefendi’ye yapılmak istendiği iddia edilen suikast ve sonrasında aranan Özel Harp Dairesi kozmik alanında yapılan aramalarda ne gibi sonuca ulaşılmıştır? Üçüncüsü; Sayın Başbakan’ın açılım diye nitelediği, bizim ise yıkım projesi olarak ifade ettiğimiz projenin hangi aşaması demokratik özerkliktir ve bu aşamaya nasıl gelinmiştir? Bunun açıklanmasını istiyorum.

AKP seçimde gidecek

- 1 Ağustos 2009 tarihinde İçişleri Bakanı ve bazı aydın geçinenlerin müşterek olarak başlattıkları toplantılarla başlayan açılım ve yıkım projesinin hangi aşaması demokratik özerkliktir? Demokratik özerklik aşamasına ulaşılmış mıdır? Bundan sonra bir takım kişilerin çok sakat düşüncelerini kamuoyuyla paylaştığı ve bayrak safsatasıyla özerk bölge oluşturma safsatası bunun sonucu mudur? Bayrak ile özerk alanlar oluşturma açıklamaları yapılmasına ne gibi önlem alacaklardır? Her konuda hukuk yönü ile büyük kovuşturmalar açtıran bu iktidar bu özerk cumhuriyet girişimine ne gibi soruşturma açacak. Üç büyük bilinmeyenin çözümü aynı zamanda AKP’nin de çözümü olacaktır. 12 Eylül’den sonra sarsılmış bir AKP, muhtemel bir genel seçimde de tepetaklak aşağıya gidecektir.
- Son yıllarda cemaat ve tarikat liderlerinin siyasete çok yoğun bir şekilde karıştığına şahit olmaktayız. Sayın Fethullah Gülen’in ölüleri mezardan kaldırıp oy kullandıracağına, ABD’den gelerek 12 Eylül’de oy kullanması daha hayırlıdır.

Kendinize çekidüzen vermezseniz AKP tokadı yersiniz

DEVLET Bahçeli, Manisa’dan geldiği Turgutlu İlçesi’nde, Atatürk Bulvarı’nda vatandaşlar ve partililerle selamlaştı. Bahçeli’nin kimi elini öptü kimi tokalaştı. Bir vatandaşın bir eliyle MHP liderinin elini sıkarken diğer eliyle de bunu kamerayla kaydetmesi ilginç görüntü oluşturdu. Bahçeli, aşırı sıcağın altında 700 metre yol yürüyüp halkı selamladıktan sonra MHP marşları eşliğinde oturduğu bir kahvehanede konuşma yaptı. Referandumda ‘AKP’ye hayır’ diyeceklerini söyleyen Bahçeli, “Sen kendine çekidüzen vermezsen öyle bir AKP tokadı yersin ki bizim Adana’nın ağzıyla firiştek (topaç) gibi döner döner yine tokadın önünde durursun. Bu anlayış içinde, sizden 12 Eylül’de hayır oyu istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!