Ölümcül Deney

Güncelleme Tarihi:

Ölümcül Deney
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 17, 2002 19:44

Son dönemin en popüler bilgisayar oyunlarından biri olan Resident Evil(Öldüren Oyun) beyazperdede. Yönetmenliğini Paul W.S. Anderson'ın üstlendiği film, iyi ile kötünün, insan ile teknolojinin ve ölümlülerle ölümsüzlerin savaşını konu alıyor. Filmin ağır topu ise güzeller güzeli Milla Jovovic. Bilgisayar oyunlarından ve beyazperdede aksiyondan hoşlananların keyif alacağı bir film Resident Evil.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Alice (Milla Jovovich) ve Rain (Michelle Rodriguez) Umbrella’nın tüm araştırma ekibini yok eden virüsü izole etmek için komandolardan oluşan takıma rehberlik etmek zorundadırlar. Takım kısa zamanda işçilerin gerçekte ölmüş olmadığını keşfeder. Onlar artık kurt gibi aç olan ve Hive’de av peşinde koşan yaşayan ölülere dönüşmüşlerdir.

Yaşayan ölülerden alınan küçük bir ısırık ya da sıyrık hastalığa, daha da kötüsü aniden onlardan birine dönüşmeye sebep olmaktadır. Alice ve beraberindeki askeri birliğin, virüs dünyayı tehdit edecek duruma gelmeden önce görevlerini tamamlamak için tam üç saatleri vardır...

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen Paul W.S. Anderson
Senaryo: Paul W.S. Anderson
Oynayanlar: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez,Eric Mabius, James Purefoy, Martin Crewes
Resmi sitesi:Âhttp://www.residentevilthemovie.co.uk/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!