Olivier, hayranlarına müjde

Güncelleme Tarihi:

Olivier, hayranlarına müjde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2007 17:26

Hugh Dancy ve Olivier Martinez'in başrollerini paylaştığı 'Kan ve Çikolata' 8 Haziran'da sinemalarda (Sinema)

Haberin Devamı

On yıl önce, Colorado dağlarında genç bir kız, ailesinin kanlarında taşıdıkları bir gizem yüzünden vahşi avcılar tarafından öldürülmesini çaresizce izledi. Ormana kaçarak ellerinden kurtuldu ve avcıların hiç bir zaman bulamadıkları bir şeye, bir kurda dönüştü.

Şimdi, dünyanın yarısı kadar mesafe katetmiş olmasına rağmen, Vivian Gandillion (Agnes Bruckner) hala kaçmakta.

Bükreşin göreceli güvenliğinde yaşayan Vivian, günlerini bir çikolata dükkanında çalışarak, gecelerini ise, şehrin yeraltı klüplerinde kuzeni Ralf’in (Bryan Dick) ve suçlular çetesi “Beşler”in saçmalıklarını ört bas etmekle geçiriyor.

Aiden Galvin (Hugh Dancy), Bükreş’in eski sanat eserlerini, hem insan hem kurt görünüşüne bürünebilen, bir zamanlar insanlar arasında kutsal kabul edilmiş olan mitolojik kurt adamlar hakkında yazdığı yeni kitabı için araştıran bir yazardır.

Kendi adına bir sürü sorunla karşılaşan Aiden, canavar, katil gibi isimlerle anılan ve soylarının tükendiğini düşündüğü bu yabancı canlıların iç yaşamlarını keşfetmeyi umut etmektedir.

Şans eseri bir karşılaşma sonucunda, terkedilmiş bir kilisede yapılan garip bir ayin sırasında Aiden gerçekle yüz yüze gelir: Vivian ile..

Vivian, yeryüzündeki son kurtadam sürülerinden birinin gizemli başkanı Gabriel’in (Olivier Martinez) koruması ve kontrolü altında yaşamaktadır.

Türünün soyu tükenene kadar avlanmasını önlemek için Gabriel çok sıkı kurallar uygulamaktadır. Bu kurallarıdan birisi, her yedi yılda bir yeni bir eş alacağıdır. Vivian ise çoktan yeni eş olarak seçilmiştir?

 

 

Haberin Devamı

Yönetmen: Katja von Garnier

Senaryo: Ehren Kruger, Christopher Landon

Oyuncular: Agnes Bruckner, Hugh Dancy, Olivier Martinez, Katja Riemann, Bryan Dick

Filmin Türü: Fantastik, Gerilim

Orijinal Adı: Blood and Chocolate

Yapımcı Firma: Berrick Filmproduktion

Yapım Yılı: 2007

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Haberin Devamı

Filmin Süresi: 98 dakika

Dağıtıcı Firma: Özen film

Vizyon Tarihi: 08.06.2007

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!