Öldürülen MİT Batman Bölge Başkanı defnedildi

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen MİT Batman Bölge Başkanı defnedildi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2006 13:22

Batman'da uğradığı silahla saldırı sonucu hayatını kaybeden Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Batman Bölge Başkanı İsmet Önal'ın cenazesi, Konya'nın Sarayönü ilçesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Uçakla dün önce Batman'dan Ankara'ya, ardından da akşam saatlerinde doğum yeri olan Konya'nın Sarayönü ilçesine getirilen Önal'ın cenazesi, bu sabah Sarayönü Devlet Hastanesi morgundan alınarak Merkez Camisi'ne getirildi.

Burada, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından, Türk Bayrağı'na sarılan Önal'ın tabutu, eller üzerinde taşınarak Sarayönü Aile Mezarlığına getirildi. Cenazenin önünde yürüyen ve Türk Bayrağı taşıyan bir grup genç, yol boyunca zaman zaman tekbir getirdi. Cenaze törenine, Ankara'dan gelen üst düzey MİT yöneticileri, Konya Valisi Atilla Osmançelebioğlu, Konya Milletvekilleri, Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, Konya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kara ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İsmet Önal'ın cenazesi, dualar eşliğinde toprağa verildi. Önal'ın mezarına, törene katılan MİT mensupları da toprak attı. Batman MİT Bölge Başkanı İsmet Önal (41), önceki gün kurum binasında sözleşmeli personel V.K'nin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Özel Şifa Hastanesinde hayatını kaybetmişti. V.K, olayın ardından polise teslim olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!