Okur ailesi, ABD'ye torun görmeye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Okur ailesi, ABDye torun görmeye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2007 13:24

NBA All-Star karmasına seçilen ilk Türk basketbolcu olan Utah Jazz'ın yıldız oyuncusu Mehmet Okur'un ailesi, Mart ayında dünyaya gelecek torunlarını karşılamak üzere ABD'ye gidiyor.

Nimet-Abdullah Okur çifti, Mart ayında dünyaya gelecek torunlarını karşılamak üzere yarın ABD'ye gidecek.
Mehmet Okur'un annesi Nimet Okur, son günlerde kendilerine “tarifi zor” gurur yaşatan, bu mutluluğu telefonda paylaştıkları oğluna kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Mehmet-Yeliz Okur çiftinin ilk çocuklarını kucaklarına alacakları mutlu günde yanlarında olmak için bir ay ABD'de kalacaklarını anlatan Nimet Okur, kendisinin de ilk kez babaanne olmanın mutluluğunu yaşayacağını söyledi. Okur, torunu için ördüğü hırka, yelek ve patiklerle yakınlarının bebek için hazırladıkları özel hediyeleri de ABD'ye götüreceklerini kaydetti.

Oğlunun etli nohut, yaprak sarması, börek ve karnıyarığı çok sevdiğini, ancak bu yemekleri Türkiye'de yaparak ABD'ye götürmesinin mümkün olmaması nedeniyle yanında malzemeleri götüreceğini belirten Okur, “ABD'deyken Mehmet'e en sevdiği yemekleri yapacağım. Aslında gelinim, Mehmet'in tam damak tadına göre, mükemmel yemekler yapıyor. Ben sadece istediği yemekleri yaparak, onun Türkiye özlemini gidermeye çalışacağım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!