Okulun musluklarını çalarken, kameraya yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Okulun musluklarını çalarken, kameraya yakalandılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2009 14:55

DENİZLİ'de bir ilköğretim okulunun bahçesindeki ve bir camide vatandaşların abdest aldıkları musluklar iki gün üst üste çalındı. Okul bahçesindeki hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hırsızlık olayları geçen Cumartesi ve dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Kayalık Mahallesi'nde Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu'na gelen kimliği belirlenemeyen bir kişi, güvenlik kamerasına rağmen bahçede öğrencilerin ellerini yıkayıp, su içtiği 8 musluğu yerinden sökerek çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Hırsızlık olayının ardından okul yetkilileri, öğrencilerin su içmesi için, çalınan muslukların yerine 3 musluk daha taktı. Yeni takılan musluklar da dün akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen iki kişi tarafından sökülerek çalındı. 3 musluğun çalınması da güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu Müdürü Halil Çal, üç ayda üç kez muslukların çalındığını belirterek, “Bahçeye giren hırsızlar, üç ay önce de muslukları çalmıştı. Yerine yenilerini taktık. Ancak hafta sonu yeniden çalındı. Biz de öğrenciler için son olayın ardından üç yeni musluk daha taktık. Onlar da çalındı” dedi. Bahçede oyun oynayan öğrenciler ise, “Hırsızlar bizim musluklarımızı neden çalıyor? Onlar yüzünden bahçede su içemiyoruz. Yeter artık” dedi.

Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu'nun 200 metre ilerisindeki Kaplanlar Camisi'nin önünde bulunan ve vatandaşların abdest aldığı 4 musluk da iki gün üst üste çalındı. Polis, okuldaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek hırsızlık zanlılarını tespit etmeye çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!