Okulda fenalaşan genç yatağında ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Okulda fenalaşan genç yatağında ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2005 20:38

Mehmet Kemal Tuncel Lisesi 2. sınıf öğrencisi Hakan Arslan (15), dün derste aniden fenalaştı. Öğretmenlerine kalbinin sıkıştığını söyleyen Arslan, okuldan izin alarak Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine gitti.

Anne Rukiye Arslan, okuldan geldikten sonra odasına çekilen ve bugün akşam saatlerine kadar dışarı çıkmayan oğlunu, odaya girdiğinde hareketsiz halde buldu. Anne Arslan'ın yardım istemesi üzerine eve gelen komşuları, Hakan Arslan'ın ağzından köpükler çıktığını gördü.

Komşuları tarafından Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan ve kalbinin durduğu belirlenen lise öğrencisi, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğlunun ölüm haberi üzerine fenalaşan anne Arslan, “Dün öğleden sonra eve geldi. Neden erken geldiğini sorduğumda, (biraz rahatsızım) dedi. Hastaneye getirmek hiç aklıma gelmedi. Bugün de odasında yatıyordur diye akşama kadar bakmadım. Akşam yemeğine çağırmak için odasına girdiğimde cansız buldum” dedi.

Baba Ali Arslan'ın oto yıkama şirketinde çalıştığı belirtilirken, Rukiye Arslan'ın ruhsal sorunlar yaşadığı ve bir süre önce tedavi gördüğü iddia edildi.

Arslan'ın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!