Okula diye çıkıp geri dönmediler

Güncelleme Tarihi:

Okula diye çıkıp geri dönmediler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2009 15:22

ANTALYA'nın Alanya İlçesi’nde okula gitmek için evlerinden çıkan 3 kız arkadaş T.A. (16), M.İ. (15) ve A.D. (15), bir daha dönmedi. Aileler, İstanbul'da olduklarını öğrendikleri kızlarından haber alamıyor.

Alanya Kız Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi T.A. ve M.İ. ile Endüstri Meslek Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi A.D., dün sabah okula gitmek üzere evden ayrıldı. Okul müdürünün araması üzerine A.D.'nin okula gitmediğini öğrenen annesi Hülya Türkcan, kızını aramaya başladı. A.D.'nin diğer 2 arkadaşının da okula gitmediği ortaya çıkınca 3 genç kızın birlikte kaçtığı anlaşıldı. A.D.'nin annesi Hülya Türkcan, kızının eşyalarını karıştırırken soyadı bilinmeyen Abdullah adlı birine ait cep telefonu numarasını buldu. Türkcan, aradığında İstanbul'da olduğunu öğrendiği Abdullah adlı kişi “Ben onlara ‘Gelmeyin’ dedim. Beni dinlemediler, uçakla gelmişler” dedi, ancok ona aynı numaradan bir daha ulaşamadı.

Kayıp kızların anneleri Hülya Türkcan, Mücevher Topuz, Sündüz İri akşam saatlerinde Saray Polis Merkezi'ne gelerek kayıp bildiriminde bulundu. Mücevher Topuz, eşiyle ayrı olduklarını, kızının İstanbul'da oturan babasının yanına gitme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Saray Polis Merkezi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçerek kayıp kızlarla ilgili bilgi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!